Sinergia&Robotics porta el futur de la robòtica a Lleida

REDACCIÓ / Pau Vilaró
Publicat: 
05-04-2024
Actualitzat: 05-04-2024 9:00
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • Sinergia&Robotics porta el futur de la robòtica a Lleida
    Peu de foto: 
    Pau Vilaró

Lleida s'ha convertit en l'amfitriona del futur de l'hostaleria, on l'empresa Sinergia & Robotics ha presentat la seva gamma de robots de serveis, incloent-hi una nova incorporació a les seves files. Aquests robots són fabricats per l'empresa Pudu Technology.

Amb la seva seu a Shanghai, Xina, Pudu Technology es dedica al desenvolupament i fabricació de robots de serveis, on ha aconseguit una certa notorietat gràcies al seu enfocament en la innovació en la robòtica de serveis. Els seus productes són utilitzats arreu del món en el sector de l'hostaleria i altres indústries relacionades.

Quins robots podem trobar?

Robots mòbils per lliurar petits paquets en edificis de vàries plantes
Peu de foto: 
El robot utilitzant l'ascensor / FOTO: Jordi Palacín-UdL

PuduBot2: la icona del servei automatitzat

El PuduBot2 és el referent en el món dels robots de serveis. Amb el seu disseny elegant i alhora senzill, no només aporta eficiència a la prestació de serveis. Amb la seva capacitat autònoma de navegació, aquest col·laborador infatigable permet als restaurants i hotels millorar la seva productivitat i oferir una experiència de primer nivell als seus clients.

Sinergia&Robotics
Sinergia&Robotics

Kettybot: la solució personalitzable per a la restauració ràpida

Amb la creixent demanda de serveis ràpids i personalitzats, el Kettybot sorgeix com la solució ideal per a la restauració ràpida. Aquest petit, però poderós robot és capaç de moure's amb agilitat fins i tot en els espais més reduïts, portant una nova dimensió de comoditat i eficàcia al món de la restauració ràpida. Sense afegir que compta amb una pantalla frontal 100% personalitzable a gust de l'usuari.

Sinergia&Robotics

Holabot: connectant amb els clients

Al cor de l'hostaleria hi ha la connexió humana. Amb el Holabot, Pudu Technology introdueix una nova forma de millorar aquesta interacció, oferint assistència personalitzada als clients en hotels i ressorts. Des de lliurar paquets a oferir informació sobre les instal·lacions, aquest encantador robot és l'aliat perfecte per millorar l'experiència dels clients i garantir que cada estada sigui inoblidable.

Sinergia&Robotics

Bellabot: elegància i funcionalitat en l'entorn comercial

Amb el Bellabot, Pudu Technology porta l'elegància i la funcionalitat al món del comerç detallista. La seva presència sofisticada no només captiva l'atenció dels clients, sinó que també els ofereix assistència personalitzada i promocions irresistibles. Ja sigui guiar els clients a través de la botiga o proporcionar informació detallada sobre els productes, el Bellabot compleix amb excel·lència la seva missió d'elevació de la marca i millora de l'experiència dels clients.

Sinergia&Robotics
Sinergia&Robotics

Pudu CC1: neteja com no l'havíem vist mai

El Pudu CC1 no és només un robot de neteja convencional; és un col·laborador indispensable per a qualsevol establiment que prioritzi la salut dels seus clients i l'eficiència operativa. Amb una gamma completa d'accessoris, aquest robot multifuncional està dissenyat per abordar tots els aspectes de la neteja, des de la recollida de brutícia fins al poliment i desinfecció.

Sinergia&Robotics

"La innovació és el nostre motor, i la nostra missió és transformar la manera com vivim i treballem en els entorns de restauració i hostaleria. Amb una gamma de robots de serveis líder en el sector, estem forjant el futur de la indústria amb cada lliurament, cada interacció i cada experiència".

Comparteix

També t'interessarà