Sis centres de vacunació d'AstraZeneca a Lleida i Pirineu

09-02-2021
  • Sis centres de vacunació d'AstraZeneca a Lleida i Pirineu
  • Sis centres de vacunació d'AstraZeneca a Lleida i Pirineu

El Departament de Salut administrarà la vacuna d'AstraZeneca contra la covid-19 en sis centres de vacunació de les regions sanitàries de Lleida i de l'Alt Pirineu i Aran. En el cas de Ponent, seran a Tàrrega i al pavelló Onze de Setembre de Lleida. Pel que al Pirineu, els punts de vacunació s'ubiquen a Vielha, la Seu d'Urgell, Puigcerdà i al CAP de Tremp. Salut ha informat que el vaccí d'AstraZeneca es començarà a administrar dimarts a la tarda en aquests punts a col·lectius essencials com són professionals de les farmàcies i fisioterapeutes, i també a auxiliars sanitaris que encara no s'havien vacunat. Dimarts també començaran les vacunacions a funcionaris de la presó i, durant aquesta setmana, a cossos de seguretat i d'emergències.

En el cas dels Mossos, les vacunes d'AstraZeneca s'administraran a la comissaria de Lleida i a la de la Seu d'Urgell. Els agents del cos de les regions policials de Ponent i del Pirineu Occidental s'hauran de desplaçar en els pròxims dies a aquestes dues comissaries per rebre la vacuna.

Salut ha rebut aquest dilluns les primeres 31.780 dosis del vaccí d'AstraZeneca, que es preveuen començaran a administrar dimarts a la tarda, una vegada s'hagin validat. Aquestes dosis van destinades a professionals de les farmàcies -col·legiats i auxiliars- i fisioterapeutes, i també es començaran a vacunar aquesta setmana funcionaris de presons i cossos de seguretat i d'emergències.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Penses que s’hauria d’obrir l’oci nocturn?