'Soc qui més compra’ a les Borges per incentivar el comerç local

REDACCIÓ
03-11-2021
  • 'Soc qui més compra’ a les Borges per incentivar el comerç local

L’Agrupació de Comerciants de les Borges ha presentat la campanya Soc qui més compra a les Borges Blanques’, una iniciativa que vol incentivar el comerç local de la capital garriguenca i que reconeixerà amb diversos guardons les persones que facin la seva compra al municipi.

La campanya, que s’ha inaugurat aquest 2 de novembre i s’allargarà fins al pròxim 30 de novembre, compta amb la participació de 34 establiments de tota mena de la capital garriguenca. Les persones que hi vulguin participar, rebran punts cada vegada que gastin en un comerç que forma part de l'Agrupació de Comerciants, i optaran a una desena de premis que l’associació ha preparat.

Com participar-hi

Per participar en la iniciativa, només caldrà que les persones que comprin a les Borges es registrin a través de la pàgina web participa.comerciantsborges.cat, i escanegin el codi QR que se’ls atorgarà per cada compra superior a 10 euros, i que es podrà bescanviar per un punt. Una vegada finalitzi la iniciativa, les persones que acumulin un nombre més gran de punts, rebran els premis. La iniciativa també premiarà amb punts addicionals les persones que facin la compra en diversos establiments dels que hi ha adherits a la campanya.

Una vegada la campanya hagi arribat a la seva fi, a partir del 30 de novembre, s’escolliran les persones guanyadores, que seran les que més punts hagin registrat a l’aplicatiu i, per tant, les que demostrin estar més compromeses amb el suport a les botigues i els establiments borgencs. D’aquesta manera, es durà a terme un acte en què es farà entrega de la desena de reconeixements.

Un reconeixement a la fidelitat de les persones que compren a les Borges

El regidor de Promoció Econòmica del consistori borgenc, Jordi Ribalta, ha explicat que aquesta iniciativa, que es duu a terme anualment amb diferents formats, té l’objectiu de premiar la fidelitat dels veïns i veïnes de les Borges i del territori que fan les seves compres al municipi i que, amb aquest gest, faciliten la recuperació econòmica d’aquests comerços que han viscut una onada de restriccions en els darrers anys a causa de la pandèmia. “Si volem garantir la continuïtat del nostre comerç, hem de comprar a les Borges perquè els nostres botiguers i botigueres s’hi puguin guanyar la vida”, ha explicat Ribalta durant l’acte de presentació.

La campanya ‘Soc qui més compra a les Borges Blanques’ és una iniciativa de l’Agrupació de Comerciants de les Borges, que compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de les Borges Blanques i de la Fira de l’Oli.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta