Soses inaugura oficialment el cicle ‘Escenaris Singulars’ del Segrià

REDACIÓ
Publicat: 
26-07-2021
Actualitzat: 26-07-2021 11:12
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • Soses inaugura oficialment el cicle ‘Escenaris Singulars’ del Segrià
    Peu de foto: 
    Escenaris Singulars 2021 a Soses (Consell Comarcal del Segrià)
  • Soses inaugura oficialment el cicle ‘Escenaris Singulars’ del Segrià

Soses va acollir ahir la inauguració oficial del projecte cultural ‘Escenaris Singulars’, una nova proposta de l’àrea de Cultura del Consell Comarcal del Segrià, que va comptar amb la presència de la consellera de Cultura, Teresa Malla; i l’alcaldessa de Soses, Sandra Marco. Tot i que la setmana passada ja es va celebrar la primera sessió a Torres de Segre, aquesta segona sessió va servir per inaugurar el cicle que recorrerà pròximament Almenar, Torrebesses, Llardecans i Montoliu de Lleida.

La sessió d’ahir, que es va celebrar complint totes les mesures de prevenció contra la Covid, va incloure una visita guiada a l’església de Sant Llorenç que portava per títol ‘Descobrint l’església de Sant Llorenç’, declarada Bé Cultural d’Interès Local i patrimoni arquitectònic. Més tard, la companyia El Sidral va oferir a l’aire lliure l’espectacle familiar ‘Històries impossibles’ a la plaça de l’Església. Neix ‘Escenaris singulars’ per fusionar propostes culturals amb espais patrimonials del SegriàLa tercera parada del cicle ‘Escenaris singulars’ tindrà lloc el dia 15 d’agost a l’església parroquial de Santa Maria d’Almenar, que rebrà l’espectacle poètic-musical ‘Camins a la introspecció’ amb Eric Kahn i Andrea Quirós. Amb la següent sessió, el dia 21 d’agost, es visitarà l’església de Sant Salvador de Torrebesses i es podrà veure l’obra per a tots els públics, ‘La venjança de don Mendo’, amb Teatre del Talión.

Les dos darreres cites arribaran simultàniament el 5 de setembre: d’una banda, a la Farmàcia Tomàs Pinyol de Llardecans amb Pop Pino Quartet, que oferirà ‘Love Songs’, una sessió de pop en format de música de cambra; i de l’altra, a l’església de la Nativitat de Montoliu de Lleida amb un concert amb el quartet vocal EnCantades.

Així, el propòsit de l'experiència és sumar dos àmbits: patrimoni arquitectònic i manifestacions culturals amb visió de territori i promoció cultural, tot plegat emmarcat en el compromís del Consell Comarcal del Segrià, mitjançant l’àrea de Cultura. ‘Escenaris singulars’ compta amb el suport de la Diputació de Lleida a través de  l’Institut d’Estudis Ilerdencs i dels ajuntaments adherits.

Comparteix

També t'interessarà