Tornen els concerts Km.0 de la Casa de la Música a l'Obert Centre Històric

REDACCIÓ
Publicat: 
13-09-2021
Actualitzat: 13-09-2021 12:03
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • Tornen els concerts Km.0 de la Casa de la Música a l'Obert Centre Històric

La Casa de la Música reactiva el seu cicle de concerts Km.0, que neix amb l’objectiu de ser una mostra itinerant de talents i projectes musicals emergents del territori de Lleida. Els concerts tindran lloc a la Plaça La Panera de la ciutat de Lleida, en el marc de les activitats de l’Obert Centre Històric, una iniciativa impulsada per l’Ajuntament de Lleida que pretén dinamitzar aquesta zona de la ciutat.

En totes les actuacions serà obligatori l’ús de mascareta i el rentat de mans amb gel hidroalcohòlic amb un dispensador situat a l'entrada. Per tal de complir amb la distància de seguretat, tant l’accés com el desallotjament es realitzarà de forma esglaonada.

El divendres, 17 de setembre, la plaça La Panera de Lleida acollirà a les 20h l'actuació de Dwayna, cantautora, pianista, multiinstrumentista i Talent Lleidatà de LLEIDA.COM. El seu estil es caracteritza per la fusió de tots els gèneres amb base de rock i blues, també inclouen covers de Nina Simone, Metallica, Bill Wilders, Macaco, Fito, Rosana, Amaral, Chambao o Deep Purple. Amb quatre discos en el mercat, el seu últim treball, ‘Contes sense Llegendes’, ha estat nominat als Premis de la Música Catalana Enderrock 2020 com a millor disc d’autor. El seu primer videoclip ‘La que no pot ser també’ opta als Berlin Music Awards 2020. El seu últim disc només de piano clàssic-contemporani ha estat nominat en els premis Mim i Premis de la Música Catalana 2021.Dwayna, o com gaudir de la música fusionant diferents estilsEl següent concert es celebrarà el diumenge, 19 de setembre, a les 19:30h a la mateixa plaça La Panera, amb El Mudo Kon Voz, un jove cantautor de Pamplona amb una trajectòria musical que va començar l’any 2018 gràcies a l’associació Rodautors. Durant aquests dos anys, ha compost més de 30 cançons, tant en castellà com en euskera. L’estil que més l’ha influït és el rock, tot i que a les seves composicions la poesia i el rap hi són molt presents. A les seves cançons tracta temes personals i injustícies socials. Mudo Kon Voz ha rebut la beca KM.0 del Programa de Suport a la Creació 2021 de Cases de la Música. L’estiu del 2020 va publicar el seu primer disc autogestionat “orbainetan memoria” i en l’actualitat ha estat seleccionat per format part del projecte BUC LAB de l’Ajuntament de Lleida.

El mateix diumenge, sense moure'ns de la plaça La Panera, podrem gaudir a les 21:00h d'Asori, el projecte personal, transversal i terapèutic de l’Enric Ayguadé. Cançons i textures sonores que expliquen vivències i emocions. Després d’haver format Kids From The 90s, amb qui va editar l’EP This Is Where We (2017) i el projecte de confinament Palmira, Asori significa el debut en solitari de l’Enric. Composició, escriptura en català i autoproducció que es materialitzaran al disc de debut Estavellar-se i tornar a la carretera. Asori ha rebut les beques d’enregistrament a estudi i KM.0 del Programa de Suport a la Creació 2021 de Cases de la Música.

El primer dels tres singles sortirà al setembre i serà quan es comenci a presentar en directe, on l’Enric compartirà escenari amb el bateria i percussionista Jorge Gandara i en Tomás als teclats i baix. També hi haurà l’ajuda de programacions, loops i samples.

Comparteix

També t'interessarà