Tornen a tallar la C-12 diumenge per reclamar més ajuts per l’incendi

M.C.
02-08-2019
  • Tornen a tallar la C-12 diumenge per reclamar més ajuts per l’incendi
  • Tornen a tallar la C-12 diumenge per reclamar més ajuts per l’incendi

Els agricultors afectats pel devastador incendi de la Ribera d’Ebre i Ponent tenen previst tornar a tallar aquest diumenge la carretera C-12 entre Flix i Maials, aquesta vegada per denunciar el pla de xoc del departament d’Agricultura, que vol oferir ajuts per netejar els boscos cremats i crèdits amb un tipus d’interès baix per als propietaris de les finques.

Segons el president de l’Asaja i portaveu dels productors afectats, Pere Roqué, “estem molt desil·lusionats amb la proposta del Govern perquè el que necessiten els agricultors són ajuts directes per poder reconstruir les explotacions”, i va reclamar una reunió urgent amb la consellera Teresa Jordà.

En aquest mateixa línia, els alcaldes de Bovera, Maials, Llardecans i la Granadella, les poblacions lleidatanes afectades, també van reclamar mesures complementàries per recuperar les explotacions agrícoles afectades i ajuts per als productors amb el compromís que aquests puguin continuar conreant les finques els pròxims anys. Per la seua banda, Unió de Pagesos considera “insuficients” les propostes d’Agricultura i assegura que sense les subvencions “no es pot garantir la continuïtat” de l’activitat dels agricultors.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Creus que s'hauria de fer un confinament més estricte al territori lleidatà?