⏯️ Tot apunt a Esterri d'Àneu per convertir-se en la capital pirinenca del circ i el teatre

ACN
Publicat: 
16-07-2021
Actualitzat: 19-07-2021 9:08
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • ⏯️ Tot apunt a Esterri d'Àneu per convertir-se en la capital pirinenca del circ i el teatre

Un total de 22 companyies es donaran cita a l'Esbaiola't 2021 amb 23 propostes d'espectacles: 14 propostes de teatre, 5 de circ, 3 de tallers i 2 instal·lacions de jocs. L'edició d'aquest estarà marcada per la pandèmia, ja que per seguir amb les mesures de seguretat, tots el espectacles seran en espais tancats i de pagament, ja siguin a l'aire lliure o al Poliesportiu, així l'organització pot distribuir el públic de manera segura i respectant totes les mesures de seguretat. L'aforament està limitat al 70% i serà obligatori l'ús de mascareta. Destaquen espectacles de "moltíssim prestigi i qualitat artística" com 'Parasite Circus' de la cia francesa Tetes de Mules o 'Encore Plus' de la companyia francesa Toi d'Abord.

De referents de l'estat espanyol destaca La Rous Teatro amb 'La casa del abuelo' Premi Feten 2009 al Millor espectacle infantil o 'Esencial' de Vaiven Circo un espectacle que parla de transicions, del menys és més.

La Baldufa, directors artístics de l'Esbaiola't, com a companyia són Premio Nacional de las Artes Escénicas para la Infancia y la Juventud 2020. A l'Esbaiola't 21 presentaran 'l'Arrivederci Confetti', una adaptació a escenari del Bye bye Confetti, un espectacle on tres pallassos molt extravagants fan reflexió entorn del poder.

De l'escena catalana el públic podrà gaudir del pallasso Marcel i de l'Estaquirot Teatre és una companyia de titelles amb 48 anys d'història.

Durant tot el cap de setmana actuaran a Esterri d'Àneu 16 companyies catalanes, 3 franceses i 3 andaluses.

Pel que fa a les entrades anticipades venudes ja arriben al 70% i donades les circumstancies actuals des de La Baldufa ja ho consideren una bona xifra i confien omplir tots els espectacles al llarg del cap de setmana.

Carles Pijuan, de la companyia La Baldufa, anima als amants del circ, el teatre, o la dansa a assistir a l'Esbaiola't donat que trobaran una oferta molt variada i destinada a un públic molt familiar.

Comparteix

També t'interessarà