Tret de sortida a la dotzena edició de l’Obert del Centre Històric

REDACCIÓ
18-09-2021
  • Tret de sortida a la dotzena edició de l’Obert del Centre Històric
  • Tret de sortida a la dotzena edició de l’Obert del Centre Històric
  • Tret de sortida a la dotzena edició de l’Obert del Centre Històric

La tinent d’alcalde i regidora del Centre Històric, Montse Pifarré, ha inaugurat aquest divendres la 12 edició de l’Obert del Centre Històric, “una festa que vol obrir d’una manera especial el barri a la ciutat”, segons ha assenyalat durant el seu missatge a la pista de la Panera. “Aquesta és una invitació amable a tota la ciutadania perquè vingui a compartir la nostra festa”, ha afegit tot seguit. I és que l’Obert d’enguany, a més de comptar amb la participació de més de 60 entitats col·laboradores, suma excepcionalment la celebració de les festes majors de Jaume I i l’Ereta, que enguany no han pogut realitzar-se en les seves dades tradicionals per motius de les restriccions sanitàries.

Montse Pifarré ha agraït “a les entitats participants, que representen les sensibilitats, activitats i cultures que conviuen al barri” la seva col·laboració, ja que sense aquesta no podria fer-se la festa. La tinent d’alcalde ha estat acompanyada pels regidors Joan Ramon Castro i Joan Queralt, així com per representants de les entitats col·laboradores.

Abans de l’acte oficial, els gegants i grallers han fet una cercavila pels carrers i la Saghru Band ha ofert un concert amb una barreja de ritmes instrumentals i música tradicional amazic a l’interior del Menjador del carrer Cotxera.

Després de la inauguració i organitzat per l’Orfeó Lleidatà i Casa de la Música, a la mateixa pista de la Panera hi ha hagut l’actuació del grup Dwayna.

Paral·lelament, a la galeria Espai Cavallers, s’ha inaugurat l’exposició ‘Dones Desdibuixades’, un acte on s’hi ha posat veu amb la prosa d’Emili Bayo i la poesia de Pere Pena i al qual han assistit la tinent d’alcalde de Feminismes, Sandra Castro; la regidora del Centre Històric, Montse Pifarré, i el regidor Joan Ramon Castro.

Comparteix

També t'interessarà