Un cerverí i la seva parella atrapats a Filipines recapten diners per salvar una ONG en crisi pel Covid-19

REDACCIÓ
04-04-2020
  • Un cerverí i la seva parella atrapats a Filipines recapten diners per salvar una ONG en crisi pel Covid-19

El cerverí Marc Llorens i la seva parella mallorquina Marta s'han confinat en un orfenat de Filipines com a conseqüència de la crisi del Covid-19, afegint-se al gran nombre de viatgers que s’han quedat bloquejats en països d’arreu del món sense poder tornar a casa. La pandèmia els ha sorprès mentre feien un voluntariat a Kalipay Negrense Foundation, una organització sense ànim de lucre que treballa per donar una segona oportunitat als nens i nenes de l’Illa de Negros. Kalipay ajuda a menors que han estat víctimes d’abusos físics i sexuals, malnutrició, explotació infantil, etc., traient-los del carrer i proporcionant refugi, educació, assistència mèdica i assessorament psicològic.

La situació de crisi generada pel Covid-19 ha provocat que més d'un 90% de les persones que donaven diners a Kalipay hagin deixat de fer-ho, generant una situació d'emergència econòmica sense precedents que pot desembocar en el seu tancament.  Si això passa, els 100 nens i nenes que en depenen tornaran al carrer i perdran el seu dret a tenir una llar, aliments, educació, protecció i, en definitiva, la seva infància.

Com a resposta a aquesta situació, el Marc i la Marta han creat una campanya de crowdfunding per ajudar a Kalipay a superar l’actual situació d’emergència econòmica i evitar que els infants tornin al carrer. Encara que el moment present sigui molt complicat per tothom, en els moments de crisi és quan la solidaritat és més necessària.

Enllaç a la pàgina de crowdfunding

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Carregant...
Load next