Un estanc de Barcelona dóna la Grossa de Sant Jordi

REDACCIÓ
Publicat: 
28-04-2019
Actualitzat: 28-04-2019 12:50
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • Un estanc de Barcelona dóna la Grossa de Sant Jordi

Un estanc del carrer Llobregós del barri del Carmel de Barcelona va vendre el premi extraordinari de la Grossa de Sant Jordi, dotat amb dos milions d’euros al número i a la sèrie. El bitllet guanyador va ser finalment la sèrie 2 del número 08766.

La resta de bitllets d’aquest número han estat agraciats amb 50.000 euros i també es van vendre al mateix establiment que el premi extraordinari i un estanc del carrer Major de l’Ametlla del Vallès. També van ser afortunades les cinc xifres i totes les terminacions d’aquest número guanyador, així com els números anterior i posterior. Finalment hi va haver una tercera extracció que va premiar amb cinc euros per bitllet tots els que acabessin en 5.

La d’ahir era la tercera edició de la Grossa de Sant Jordi i es van repartir més de quatre milions d’euros en premis. El sorteig, conduït per Candela Figueras i que es va poder seguir pel web de Loteria de Catalunya, es va celebrar ahir a les 13.00 hores. Els afortunats amb un premi inferior a 1.000 euros podran demanar-los a qualsevol dels 2.100 punts de venda.

D’altra banda, a partir d’avui ja es podran adquirir els bitllets del nou producte de Loteria de Catalunya: la Grossa de Sant Joan. Es tracta d’un sorteig extraordinari que se celebrarà el 24 de juny i comptarà amb un premi extraordinari de tres milions d’euros.

Etiquetes: 
Comparteix

També t'interessarà