“Un homenatge a la bondat”

A.S.C.
Publicat: 
07-05-2020
Actualitzat: 29-11-2022 10:33
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • “Un homenatge a la bondat”
  • Lily Brik NovAliança Lleida
  • Lily Brik NovAliança Lleida

L’artista lleidatana Lily Brik ultima un nou mural a Lleida, al vestíbul del centre hospitalari NovAliança, centre que obrirà les portes a finals de mes a les instal·lacions de l’antiga Clínica de Ponent. Més concretament, l’obra lluirà sobre una paret de vuit metres d’ample per més de dos d’alt a la sala d’espera de l’equipament.

L’artista, que preveu acabar-lo demà, va descriure’l ahir com “un homenatge a la bondat col·lectiva en temps de confinament”. I no només fa referència a la tasca dels sanitaris, sinó que també té en compte el gran esforç que pagesos, treballadors de supermercats, cuidadors i altres assalariats de sectors establerts com a bàsics han realitzat els darrers dos mesos en els seus llocs de treball. “Està dedicat especialment al treball en equip i a la classe obrera”, va afegir l’artista, que es va desfer en elogis cap als responsables del complex hospitalari per haver confiat plenament en ella i haver-li ofert total llibertat.

L’artista va revelar que el mural girarà entorn d’un emotiu gest que tots esperem tornar a fer

Lily Brik va voler mantenir en secret com lluirà el mural una vegada acabat, encara que va avançar que el disseny “girarà entorn d’un gest que tots estem esperant tornar a fer quan puguem veure’ns”.

Comparteix

També t'interessarà