⏯️ Un lleidatà recorrerà 3.200 quilòmetres en bici pels refugiats

LLEIDA.COM / Miquel de Santiago
Publicat: 
20-06-2023
Actualitzat: 20-06-2023 18:02
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • ⏯️ Un lleidatà recorrerà 3.200 quilòmetres en bici pels refugiats
    Peu de foto: 
    Imatge Genís Camí

En Genís Camí emprendrà aquest juny una nova aventura en benefici de les persones refugiades. El lleidatà ja s’hi va entrenar l'any 2022 amb un viatge per 9 països europeus en 10 dies, amb aturada final a Lleida. Aquest 2023, assumirà un nou repte, igual de difícil, però amb un molt bon motiu a l'horitzó. 

Sota el nom #Refugees3200 - #Uchodźcy3200 ("refugiats", en polonès), el proper 30 de juny, començarà un recorregut de 3.200 quilòmetres al voltant de la República de Polònia en el menor temps possible per recaptar donatius en benefici de les persones refugiades. Concretament, els diners es destinaran a la Fundació Open Arms a Barcelona i a la Fundació Ocalanie a Varsòvia.

Per què Open Arms? “Perquè cada dia fan una excel·lent labor en la mar, per aire i per terra per a salvar vides i fer un món millor”. Per què Ocalanie? “Existeix un bosc entre la frontera de Polònia i Bielorússia on hi ha refugiats en condicions inhumanes que busquen protecció a Europa. El nombre de morts i desaparicions en adults i nens no para d’augmentar en els últims anys. Ocalanie dona suport i ajuda als refugiats allí presents".

Amb tot plegat, en Genís anima a tothom a participar-hi, recorrent quilòmetres amb bicicleta, corrent o en el mitjà esportiu que es desitgi i aportar 1 Zloty, Euro o qualsevol altra divisa a la causa.

Les aportacions es poden fer online a través del web de Open Arms

Comparteix

També t'interessarà