Una comunicadora i una psicòloga lleidatanes creen 'Con B de Salud', un 'podcast' de benestar femení sorgit durant el confinament

REDACCIÓ
29-06-2020
  • Una comunicadora i una psicòloga lleidatanes creen 'Con B de Salud', un 'podcast' de benestar femení sorgit durant el confinament
  • Una comunicadora i una psicòloga lleidatanes creen 'Con B de Salud', un 'podcast' de benestar femení sorgit durant el confinament

Acostar i difondre el coneixement sobre la salut i el benestar de la dona al públic general. Aquest l'objectiu del nou podcast setmanal creat per dues lleidatanes: la periodista Mariví Chacón i la psicòloga Núria Roure. 'Con B de salud' és un nou espai sorgit de la necessitat d'idear nous formats de comunicació durant el període de confinament. Cada setmana, Chacón i Roure conversen amb expertes i experts de diferents àrees de l'àmbit del benestar físic, social i emocional, tant des de la seva formació acadèmica, com des de la seva experiència vital.
'Con B de salud' es publica cada divendres en plataformes digitals com Spotify, iTunes, Youtube, Ivoox i Speaker des de fa onze setmanes. Des de llavors, han conversat i aprofundit sobre aspectes com la menopausa precoç, la gestió de la felicitat, els rellotges interns, la mort en temps de confinament, etc.

Comunitat fidel de seguidors

En pocs mesos, 'Con B de salud' s'ha convertit en un espai molt escoltat, acumulant setmanalment una comunitat d'oïdors fidels, especialment a Sud-amèrica. Chacón i Roure atribueixen el seu èxit a la preocupació que existeix per l'àmbit de la salut i el benestar en la situació actual d'emergència sanitària.

Sobre les creadores

Mariví Chacón és una periodista i comunicadora reconeguda en l'àmbit local amb una llarga trajectòria en ràdio. Actualment, presenta el programa diari 'Magazín' a Lleida Televisió. Si vols saber més d'ella, pots seguir-la en les xarxes en @marivichacon.
Núria Roure és psicòloga experta en alteracions del somni amb més de quinze anys de trajectòria, tant en el camp clínic, com de la divulgació. Actualment, dirigeix el seu projecte digital 'Dorm Bé' en xarxes socials i en el seu web www.nuriaroure.com.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Veus encertat haver aixecat ja l'estat d'alarma?