Una trentena de persones participen en la xerrada de Daniel Gabarró a Ivorra

REDACCIÓ
Publicat: 
25-03-2022
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • Una trentena de persones participen en la xerrada de Daniel Gabarró a Ivorra

La xerrada, en el marc del projecte "Escolta't en ruta" de l’Oficina Jove del Consell Comarcal, tractava sobre com donar suport als nostres fills i filles per ser feliços. 

Ivorra.- Local Social d’Ivorra, el passat dijous 17 de març, va acollir la Xerrada del Daniel Gabarró, autor d’articles, llibres i vídeos sobre com acompanyar a les persones en el seu procés de creixement personal i el despertar profund.

A la xerrada van participar unes 32 persones en format presencial. Va fer la benvinguda la Canòlich Fàbregas com a consellera comarcal de joventut al Consell Comarcal.

La xerrada va oferir eines a les famílies perquè joves i adolescents descobreixin els seus valors, creixin feliços i siguin resistents davant les dificultats de la vida.

Aquestes xerrades s’engloben en el marc del projecte "Escolta't en ruta" de l’Oficina Jove que projecta un cicle de xerrades al llarg de l’any sobre salut mental i adolescència per a adolescents i famílies.

La pròxima xerrada serà el 5 de maig amb Eva Martínez sota el títol “Conviure amb els adolescents amb els seus canvis emocionals i com acompanyar-los. La Xerrada es farà en format on-line, i les inscripcions ja estan obertes a la web de l’Oficina Jove, http://www.segarrajove.ddl.net

Comparteix

També t'interessarà