Referent de la setmana

Club Bàsquet Lleida

LLEIDACOM / Lourdes Farré
Club Bàsquet Lleida

Un club referent dins el món de l'esport que ara celebra l'ascensió històrica d'un dels seus equips sènior a la Lliga Femenina 2.

El Club Bàsquet Lleida neix l'1 de setembre de 1984, fundat per Josep Ramon Arques, amb l'objectiu de dotar la ciutat de Lleida amb un club femení.

El primer equip que va tenir el club era de categoria sènior, donant així continuïtat a les jugadores que finalitzaven la seva etapa estudiantil.

Amb els anys, el nombre d'equips ha anat canviant i augmentat, fins a arribar a l'actualitat amb 16 equips femenins: 3 sèniors, 2 júniors, 3 cadets, 1 infantil, 2 preinfantil, 3 minis i 1 preminis, a més, de comptar amb una escola de bàsquet.

Un club referent dins el món de l'esport que ara celebra l'ascensió històrica d'un dels seus equips sènior a la Lliga Femenina 2, en derrotar el filial del València en un emocionant partit de repesca. Les campiones de Catalunya van saber patir fins al final per aconseguir la victòria.

Una vegada més l'equip ha fet gala d'un esperit competitiu sa, que busca la victòria però sense obsessionar-se en ella. Una actitud que segueix la filosofia d'equip, en l'objectiu de formar jugadores des d'un punt de vista tècnic i humà.

Un esport, que des del CB Lleida es du a terme com una pràctica esportiva sana, que va de la mà de l'esperit de companyia, de lluita i superació personal, l'acceptació de la derrota i del fair play (joc net), el respecte per les normes i els reglaments, pels companys i les seves diferències individuals, i els adversaris com a competidors. Valors ètics i personals, que ben assimilats contribueixen a la maduresa individual i al desenvolupament integral de cada jugadora.

Des de Lleida.com insistim a remarcar la importància, i donar una vegada més visibilitat a l'esport femení, en aquest cas del CB Lleida, un referent de les nostres terres dins el món del bàsquet. Al mateix temps, aprofitem per felicitar-los per l'ascensió a la Lliga Femenina 2, un objectiu més que compleix el Club, i que ara pot celebrar amb la seva afició, que llueix amb orgull la samarreta vermella, esgrafiada amb la Seu Vella, símbol de la seva ciutat.

Més referents »

Comparteix

Agenda

agost

dl dt dc dj dv ds dg
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 

Enquesta