El Finques Prats Lleida afronta el primer partit com un entrenament “on vol competir”

Tel: 973 24 79 40
ICG Software Lleida Passeig Onze de Setembre s/n · 25199 Lleida, Lleida · Tel: 973 24 79 40

El Finques Prats Lleida afronta el primer partit com un entrenament “on vol competir”

dijous 24 de agost 2023

El tècnic llistat, Edu Amat, vol que aquest partit de Lliga Catalana serveixi per provar algunes coses que s’han entrenat durant aquesta primera setmana de pretemporada.

El porter Martí Zapater reconeix que aquest partit de divendres al vespre contra el Reus Deportiu a Cambrils serà un dia especial per ell en ser contra el seu exequip i el primer amb el conjunt lleidatà.


El Finques Prats Lleida afronta el primer compromís de la temporada sense pressió. Així ho ha tornat a manifestar l’entrenador llistat Edu Amat. Segons el tècnic, d’aquest primer partit caldrà valorar especialment les poques coses que s’han pogut entrenar durant la setmana i l’estat físic de la plantilla. I és que Amat ha recordat que el rival, el Reus Deportiu, porta dues setmanes més de rodatge que ells. A més, el conjunt del Baix Camp, explica també el míster, és l’equip que millor s’ha reforçat aquest estiu. Sobre l’equip de Jordi Garcia, n’ha destacat el seu potencial golejador. Segons Amat, només amb 3 jugadors, podrien superar els 60 gols al final de la temporada, una dada a la que ni els altres grans d’Europa, ara mateix, sembla que puguin optar-hi.

De forma similar pensa el nou porter del Finques Prats Lleida, Martí Zapater, qui ha recordat que a la plantilla del Reus Deportiu, hi ha 4 flamants campions d’Europa amb la selecció espanyola. Pel porter, com ell mateix ha manifestat, aquest serà un partit molt especial perquè serà contra el seu exequip, i perquè, a més, serà el primer en què se situï sota pals amb els del Segrià.

Això sí, ambdós, entrenador i porter, han deixat clar que es desplacen a Cambrils, on es disputarà aquest partit a les 20h, amb la clara vocació de competir. La prioritat, això sí, coincideixen tots dos, és seguir modelant l’equip de cara a la competició de lliga i els compromisos europeus. Sobre l’estat de forma dels jugadors, Amat ha destacat que han treballat amb una molt bona intensitat durant aquesta setmana d’inici del nou curs, que és el que deixava clar que exigiria als seus en aquest primer tram de la temporada. També creu que l’esforç físic d’aquest retorn als entrenaments no passarà factura al rendiment dels jugadors en aquesta estrena de divendres. El tècnic llistat també ha valorat el nou reglament d’hoquei patins en el què, entre altres, els jugadors poden tocar la bola amb els patins (a excepció dels serveis i per marcar gol). Segons Amat, això facilitarà la feina als àrbitres i ha volgut relativitzar el seu impacte recordant que “es torna a normatives anteriors a les que tots ens anirem acostumant”.

Aquest partit, com dèiem, és de Lliga catalana. Aquesta competició s’estructura en 4 grups de 3 equips cada un d’ells. Qui acabi primer de cada un d’aquests grups jugarà la final a quatre que es disputarà a Palau-solità i Plegamans, al Pavelló Municipal d’Esports Maria Víctor. El dissabte 16 de setembre tindrem les dues semifinals i, l’endemà diumenge, la final. En aquesta fase de grups es juga només un partit contra cada rival. En el cas del Finques Prats Lleida, el primer d’aquests partits és el d’aquest divendres contra el Reus que, per cert, es juga a Cambrils perquè la Federació Catalana de Patinatge (qui organitza aquesta competició) decidia que els partits més interessants es disputessin en pistes que no tenen el primer equip en la màxima categoria de l’hoquei per tal de promocionar aquest esport. L’altre partit que haurà d’afrontar el Llista és contra el recentment ascendit, el Sant Just. Això serà a casa, l’altre divendres, el de l’1 de setembre a les 7 de la tarda. Aquest però, no serà el partit d’estrena davant l’afició, perquè dos dies abans, el dimecres 30 d’agost, els d’Edu Amat, jugaran contra un altre novell en la categoria, el Rivas Las Lagunas. Serà en un amistós que es disputarà al pavelló 11 de setembre a les 8 del vespre. Amb aquest mateix conjunt madrileny es tornaran a veure les cares al cap de 9 dies, en un altre amistós el divendres 8 de setembre. En aquest cas, el partit es disputarà a Alcañiz.

← Tornar
© · Tots els drets reservats · Avís legal ·
ICG Software Lleida Passeig Onze de Setembre s/n · 25199 Lleida, Lleida · Tel: 973 24 79 40