SERVEIS

Tel: 973 680 132
Licors Portet
RATAFIA DELS RAIERS Sant Miquel del Pui, 4 · 25500 LA POBLA DE SEGUR, Lleida · Tel: 973 680 132

SERVEIS

Serveis

Des de la nostra empresa i fruit de la nostra llarga tradició i experiència centenària, us oferim tot un seguit de serveis lligats a l’elaboració de licors tradicionals. No dubteu a consultar-nos qualsevol idea que se us acudeixi i l’estudiarem amb tot l’interès.
 
VISITES GUIADES A LA FÀBRICA DE LICORS
Estarem encantats d’acollir-vos a les nostres instal·lacions de la Pobla de Segur, on us ensenyarem la fàbrica centenària, us explicarem com elaborem els licors i podreu fer un tastet dels mateixos. 
La visita està pensada per grups entre 15 i 35 persones, però grups familiars o d’amics, més reduïts, també podeu venir. Els grups més nombrosos hauran de dividir-se degut a les reduïdes dimensions de les sales de destil·lació, envelliment i embotellat. 
L’espai està adaptat per persones amb dificultats de mobilitat.
 
ELABORACIÓ DE LICORS PERSONALITZATS
Podem elaborar-vos licors amb fórmules vostres o envasar-vos licors amb la vostra marca o en les vostres botelles. Estudiarem les vostres propostes amb tota l’atenció.
 
BOTELLES O MINIATURES COMMEMORATIVES
Disposem d’envasos de petita capacitat ideals per obsequiar com a record de les vostres trobades familiars, d’empresa o de grups d’amics, els quals els podem etiquetar especialment per a cada ocasió.
 
PREPARATS PER ELABORAR ALTRES PRODUCTES ALIMENTARIS 
Des de fa uns quants anys venim elaborant licors de manera personalitzada, utilitzats per artesans i empreses alimentàries en la elaboració de diversos productes als quals aporten sabors i matisos interessants i sorprenents; ja siguin gelats, productes de pastisseria com coques i pastes de te, xocolata i bombons i, més recentment, formatges.
 
TALLERS D’ELABORACIÓ DE LA RATAFIA
Si esteu interessats a organitzar un taller de com s’elabora la ratafia a nivell artesanal, podeu comptar amb la nostra col·laboració i experiència.
 
XERRADES SOBRE ELS LICORS TRADICIONALS
També us podem organitzar una xerrada de la història dels licors al nostre país i dels processos d’elaboració, centrada en els licors tradicionals del nostre Pirineu.

← Tornar
© Ratafia dels Raiers · Tots els drets reservats · Avís legal ·
RATAFIA DELS RAIERS Sant Miquel del Pui, 4 · 25500 LA POBLA DE SEGUR, Lleida · Tel: 973 680 132
 · CONDICIONS DE COMPRA