La Zona Alta llueix el rosa

Tel: 609 854 072
Zona Alta Lleida Plaça Ricard, Vinyes, 11 · 25006 LLEIDA · Tel: 609 854 072

La Zona Alta llueix el rosa

dimecres 12 de octubre 2022

El dia 19 d'octubre és el Dia Mundial Contra el Càncer de Mama, Aecc-Catalunya contra el càncer Lleida organitzarà diverses accions i entre elles, la Zona Alta vol lluir el rosa, tenir els aparadors com anys anteriors on destaqui aquest color.

L'objectiu és vestir Zona Alta de Rosa i així reforçar el missatge de l'Aecc, amb la prevenció, conscienciant a la població de la importància de tenir uns hàbits de vida saludable. Aquest any destaquen  l'etiqueta #ElRosaEsMesQueUnColor

La setmana de ROSA està pensada del 14 al 21 d’octubre mostra d'aparadors i espais interiors als establiments de la Zona alta Lleida. 

Esdeveniments durant aquests dies.

  • Dissabte 15 a la Plaça Ricard Viñes.

A partir de les 11.30 h Masterclass Especial de Yoga amb Jordi Nuñez. Organitzat per YogaOneLleida
Assistència lliure i gratuïta. Recorda portar el teu mat.

A partir de les 17.30 h Festa de presentació: Calendari solidari Lenceria Xabela 2023 a benefici per l'Associació contra el càncer Lleida.
Música en directe. Desfilada i molt més...
Presenta l'acte: @labarbiecalva i @lo_borx

  • Dimarts 18 a l'espai Sunka Plusfresc

A les 18.00 h Conferència: Càncer de mama: Prevenció i control. A càrrec de la Dra. Marta Canals, coordinadora del Servei de Ginecologia i Obstetrícia de la Clínica MiNovaAliança. Organitza: Associació contra el càncer a Lleida.

  • Dimecres 19 a la Plaça Ricard Viñes.

A partir de les 18.00 h. Zumbaton solidari amb @factoriad i @fesalutlleida. Porta alguna peça de roba o distintiu de color rosa. Organitza: @contraelcancer.lleida

Un any més, l'establiment DI9 dona se suma al Rosa! Una part de les vendes realitzades el dia 19 d'octubre, es donaran a @contraelcancer.lleida per la lluita del Càncer de Mama!!

← Tornar
© Zona Alta Lleida · Tots els drets reservats · Avís legal ·
Zona Alta Lleida Plaça Ricard, Vinyes, 11 · 25006 LLEIDA · Tel: 609 854 072