12 fotos, 12 instants

12 fotos, 12 instants

diumenge 28 de desembre 2014 - 23:30
Fulles gebrades
Fulles gebrades

Que arriba cap d'any? Que la gent fa recompte? Prefereixo no mirar enrere, no em ve gens de gust... L'única cosa que m'atreveixo a comptabilitzar són les fotografies que he fet i quines poden ser les millor. No ho fan això els periodistes, triar les millors fotos de l'any? Doncs jo també ho faré. L'altre dia triava llibres, avui trio fotos. Les podeu veure al meu blog personal, I la Núria, com ho veu?

 

I a vosaltres, quina us agrada més? S'accepten tot tipus de crítiques!!

Comparteix-ho

Sobre l'autor

imatge de nuriatomas
Nascuda a Barcelona l'any 1968. Dona, mare, vital i poc conformista. D'arrels pirinenques, torno a les muntanyes de l'Alt Urgell ja fa uns quants anys. Biòloga de professió i gran amant de la natura i la fotografia, cada dia em proposo que joves adolescents gaudeixin de la ciència i l'entorn com ho faig jo. Compromesa amb el país, formo part d'Òmnium Cultural i l'ANC i des d'elles lluito per tenir una terra més lliure.
Segueix-me :

Altres entrades del autor