Red Flavors, agència de comunicació eno-gastronòmica i turística.

Descripció botiga - Red Flavors

- Vols tenir les xarxes socials actualitzades? RedFlavors

- Vols crear contingut de la web per posicionar -te orgànicament a Google? RedFlavors

- Vols enviar comunicats/ newsletters a la teva comunitat? RedFlavors

- Vols tenir una web optimitzada i atractiva? RedFlavors

En definitiva...
Vols solucions als teus problemes digitals? Fes-te un flavor i contacta'ns  hola@redflavors.cat.

 

Red Flavors es compromet a oferir productes de gran qualitat i al millor preu, amb un bon servei d'atenció al client.

Polítiques d'enviament - Red Flavors

Tant bon punt compris un dels nostres packs que oferim, Red Flavors es ficarà en contacte amb tu. Moltes gràcies.

Tarifa base enviamentCost addicional per producte afegit
Provincia de LleidaEUR 0,00EUR 0,00
CatalunyaEUR 0,00EUR 0,00
Altres provínciesEUR 0,00EUR 0,00

Informació fiscal - Red Flavors

Tots els preus inclouen l'IVA tret que s'especifiqui el contrari durant el procés de compra. Els productes adquirits d'un venedor poden estar subjectes a impostos en determinats països, segons l'adreça d'enviament. Si el producte està subjecte a un impost de venda, l'impost es calcula generalment sobre el preu total de venda de cada producte individualment, incloent les despeses d'enviament i manipulació, d'embolcall per a regal i altres despeses per diferents serveis als quals se'ls resten els possibles descomptes aplicables. Si l'impost es calcula i cobra per separat per als productes comprats a un venedor, l'import dels impostos que aparegui durant el procés de comanda és benvolgut. Els impostos exactes que es cobraran a la teva targeta de crèdit es calculen al moment en què es tramita la teva comanda i apareixeran en la teva notificació de confirmació de comanda.

Privadesa i seguretat - Red Flavors

Lleida.com entén la teva preocupació per com s'utilitza i comparteix la teva informació personal i t'agraïm la teva confiança en què tractarem les teves dades de forma confidencial. En visitar Lleida.com, acceptes les pràctiques descrites en l'avís de privadesa de Lleida.com.

A més, t'informem que Lleida.com proporcionarà a Red Flavors informació relacionada amb aquelles transaccions que incloguin algun dels seus productes (inclosos, per exemple, el teu nom, adreça, els productes que compres i l'import de la transacció), i que aquesta informació estarà subjecta a la Política de privadesa del venedor Red Flavors.

Polítiques de devolució - Red Flavors

Consulta la Política de devolucions de productes de Lleida.com. Posa't en contacte amb Red Flavors per sol·licitar un reemborsament o per obtenir informació sobre qualsevol altra política vigent.