Autobusos de Lleida recupera el servei habitual en algunes línies

REDACCIÓ
Publicat: 
01-06-2020
Actualitzat: 01-06-2020 17:38
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • Arxiu Autobusos de Lleida transport urbà
    Peu de foto: 
    Foto Miquel de Santiago
  • Autobusos de Lleida recupera més línies i horaris en dies feiners

Autobusos de Lleida segueix recuperant progressivament el seu servei habitual, després de les restriccions aplicades durant les últimes setmanes com a conseqüència de les mesures de l’estat d’alarma per l’epidèmia de la Covid-19. Així, des d’avui tornen a circular amb el seu horari regular durant els dies feiners les línies L5 Cappont-Arnau de Vilanova, L6 Mercat Bordeta-Agrònoms-Tanatori i L20 Ronda. Aquesta modificació permet donar un millor servei als usuaris, tenint en compte que es manté la limitació a l’ocupació dels autobusos fins a un màxim del 50% de la seva capacitat, per raons sanitàries.

Amb aquesta millora de les freqüències en el servei, ja són 8 les línies d’Autobusos de Lleida que funcionen amb els seus horaris regulars durant els dies feiners. Són, a més de l’L5, l’L6 i l’L20, les línies L2 Ronda-Hospitals, L4 Pardinyes-Mariola, L7 Costa Magraners-Av. Sant Pere, L8 Balàfia-Clot-Centre i L9 Polígons.

Les línies L1 Interior i L10 Gran de Llívia-Caparrella continuen funcionant en horari de dissabte els dies feiners. Continuaran sense servei les línies L3 Exterior-Hospitals i L11 Centre Històric.

Autobusos de Lleida també manté altres mesures de protecció sanitària implantades durant aquest estat d’alarma, com són les mampares de protecció pels conductors i els datàfons per pagar amb targeta els bitllets senzills. També és obligatori l’ús de mascareta per pujar als vehicles i no es poden fer servir els seients contigus.

Comparteix

També t'interessarà