Bon ritme en les activitats del Festival Terra Roia

REDACCIÓ
06-08-2021
  • Bon ritme en les activitats del Festival Terra Roia
  • Bon ritme en les activitats del Festival Terra Roia
  • Bon ritme en les activitats del Festival Terra Roia
  • Bon ritme en les activitats del Festival Terra Roia

Després de la inauguració, dissabte passat, del Terra Roia Arts Festival l'oferta d'activitats continua ampliant-se. Aquest cap de setmana a Vilamur continuen obertes les diverses exposicions fotogràfiques, “lo taller” dels artistes plàstics Albert Aznar i Jesús Garcia i s'afegeix la presentació del llibre de Josep Calvet “Sort-TelAviv” i el taller-xerrada de cançó tradicional de Bardella& Arnaus la tarda de dissabte a l'església Na. Sra. de Medina.

Aquelles persones que vulguin visitar altres exposicions fotogràfiques, el festival de la creació del Sobirà ofereix les seleccions de fotografies de Violant i Simorra dels anys 30 i 40 sobre el Pirineu més tradicional del segle passat a l'Estudi de Baro. Ja a les Valls d'Àneu, a València d'Àneu es mostra una selecció de les obres guanyadores als diferents concursos de fotografia que organitza anualment el Parc Nacional a l'edifici de l'ajuntament. L'Ecomuseu a Esterri d'Àneu, exhibeix “Baylina-Riart”, diàlegs entre les diferents formes de l'aigua i el foc. Una impactant visió d'instantànies dels dos artistes esterriencs.

Aquells que vulguin aprendre sobre observació i formes del paisatge tenen l'ocasió a Llavorre, un taller d'un matí acompanyats amb experts de l'art i la natura. Sense sortir de la vall de Siarb, a Vilamur i també el dissabte, una sortida per descobrir els paisatges que inspiraren al gran poeta Mn. Cinto Verdaguer.

La informació d'aquestes i d'altres activitats del TRaf-21 es poden consultar l'agenda de LLEIDA.COM o al web del Terra Roia Arts Festival.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Veuràs algun partit del Mundial de futbol de Qatar?