Caragolada solidària de la Fecoll a Rialp

REDACCIÓ
Publicat: 
13-09-2023
Actualitzat: 13-09-2023 5:00
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • Caragolada solidària de la Fecoll a Rialp
    Peu de foto: 
    Fecoll

La Federació de Colles de l’Aplec del Caragol de Lleida (Fecoll) celebrarà el pròxim dissabte, 16 de setembre, la quarta Caragolada Solidària d’aquest 2023. En aquesta ocasió, l’acció solidària tindrà lloc a Rialp en el marc de la cursa de muntanya Rialp Matxicots. A partir de les 12 hores, la Fecoll oferirà la possibilitat de fer un tastet de caragols, per 5 euros la ració, a plaça de les Escoles del municipi pallarès. La recaptació íntegra de la iniciativa serà per a Creu Roja Pallars Sobirà; una entitat que destinarà aquests diners a la campanya “Els seus drets en joc” de Creu Roja joventut de la comarca i que s’emmarca dins el programa “Joguina Educativa”.

Caragolada solidària de la Fecoll per rehabilitar la Font Quadrada de L’Albi
Peu de foto: 
Caragolada solidària de la Fecoll a L’Albi (2022). FOTO: Fecoll

La Fecoll organitza aquesta caragolada popular en col·laboració amb l’Ajuntament de Rialp i la cursa Rialp Matxicots, la cursa de muntanya de la Vall d’Àssua que transcorre per camins de muntanya i senders del Parc Natural de l’Alt Pirineu i del Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici. L’acció forma part de l’estratègia #TerritoriAplec de la Federació de Colles que celebra activitats a tota la província per aprofitar els fluxos de visitants i, alhora, donar suport i dinamitzar altres esdeveniments i espais de les Terres de Lleida. 

En aquest cas, el seu caràcter benèfic s’integra en el programa #AplecSolidari amb finalitats socials, promogut per les colles de la festa lleidatana i compta amb el suport de la Diputació de Lleida i el Patronat de Turisme de les Terres de Lleida “Ara Lleida”, Celler Raimat, Cooperativa El Soleràs, Caragols Almacelles, Ilerda Serveis i Míster Plat Càtering.

Campanya “Els seus drets en joc”

L’acció té com a finalitat poder garantir l’accés a joguines noves als nens i nenes del Pallars Sobirà que es troben en una situació de vulnerabilitat. Unes joguines que, com a eines educatives i pedagògiques, promoguin valor i no siguin sexistes ni bèl·liques
Comparteix

També t'interessarà