Crespín coneix el projecte Inno4Agro del Parc Científic i Tecnològic Agroalimentari de Lleida

REDACCIÓ
25-02-2021
  • Preview Crespín al PCTA

Aquest dimecres el subdelegat del Govern de Lleida, José Crespín, ha visitat el Parc Científic i Tecnològic Agroalimentari de Lleida. Durant la visita en la que ha estat acompanyat pel gerent del Parc, Miquel Aran, i pel cap de la Unitat de Sanitat Animal de la Subdelegació del Govern a Lleida, Miquel Molins, Crespín ha tingut oportunitat de realitzar un recorregut per les instal·lacions del centre així com per diverses empreses tecnològiques i de recerca amb seu al recinte.

Posteriorment, en una reunió de treball, el subdelegat ha pogut conèixer els nous projectes que pretén impulsar el parc en l’àmbit de la sostenibilitat i la digitalització així com el desenvolupament del projecte de transformació Inno4Agro.

Segons Crespín el Parc Científic representa ‘un motor d’ocupació i d’innovació a les Terres de Lleida que ja en el moment de la seva creació va comportar una aposta decidida per les TIC i que ara encara el futur fent de la innovació tecnològica un dels puntals de la transformació del sector agroalimentari’. Pel subdelegat ‘els nous projectes que s’estan gestant ajudaran a incrementar la capacitat tractora del Parc Científic per generar noves oportunitats a l’economia de la província de Lleida’

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta