Curses i marxes per cremar els torrons després de Nadal

LLEIDACOM / Miquel de Santiago
Publicat: 
09-01-2020
Actualitzat: 09-01-2020 10:36
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • Curses i marxes per cremar els torrons després del Nadal

El nou any arriba amb nous propòsits i tota la il·lusió del món per complir-los. És possible que un d’aquests objectius sigui el de cuidar-vos més, tenir més cura de què i com mengem o de fer més esport. L’opció de fer dieta sempre és present (si creieu que no funcionen, deixa’ns ajudar-te amb aquest enllaç), però aneu amb compte amb les ànsies de perdre pes el més ràpid possible. Si el que realment vols és perdre aquells ‘quilets’ de més que has guanyat amb tants dinars i sopars de Nadal segueix llegint i comença a escalfar, perquè avui et portem un recull de curses i demés propostes esportives per començar aquests 2020 d’una manera divertida, dinàmica i saludable! 


Marxa de la Boira (Penelles)

El diumenge, 12 de gener, Penelles acull la sisena edició de la Marxa de la Boira, una activitat esportiva que forma part del Circuit de Marxes Saludables de Ponent. Es tracta d’una prova no competitiva que pretén fer-nos gaudir del paisatge i l’entorn natural de la província. El seu nom fa honor, com bé imagineu, a la boira, la protagonista indiscutible dels hiverns lleidatans. La Marxa està oberta a tothom i ofereix dos recorreguts, un de curt, de 13 km, i un de llarg, de 23 km. A més, rebrem un obsequi que servirà per reduir l’impacte mediambietal de la marxa i, sobretot, que no serà d’un sol ús.

Trobareu més informació sobre els recorreguts, horaris, avituallaments i inscripcions de la Marxa de la Boira en aquest enllaç

Marxa de la Boira | Penelles
Recorregut curt Marxa de la Boira | Penelles
Recorregut llarg Marxa de la Boira | Penelles

Cursa Sant Tornem-hi! (Guissona)

Com bé ens indica el seu nom, Guissona ens proposa tornar a la rutina carregats d'energia amb la Cursa Sant Tornem-hi! El proper diumenge, 12 de gener, podrem gaudir de dos recorreguts, de 10 km i de 5 km, que sortiran a partir de les 10:30 hores des de la Zona Esportiva, el mateix punt d'arribada. Aquest últim circuit, el més curt, podeu fer-lo caminant o corrent, com preferiu. En el moment de recollir el dorsal es farà entrega d’una bossa amb obsequis. També hi haurà avituallament líquid al llarg de tots els recorreguts i a l’arribada i es sortejaran regals entre totes i tots els participants després de l’entrega de premis.

Trobareu més informació sobre els recorreguts, horaris, avituallaments i inscripcions en aquest enllaç.

Cursa Sant Tornem-hi! Guissona
Recorregut 5k Cursa Sant Tornem-hi Guissona
Recorregut 10k Cursa Sant Tornem-hi Guissona

Cursa de l’Oli (Les Borges Blanques)

Les Borges Blanques celebra el 19 de gener la Cursa de l’Oli en el marc de la 57a Fira de l’Oli Qualitat Verge Extra i Les Garrigues. La participació a la cursa és oberta a tothom major de 14 anys i donarà el tret de sortida dels seus dos recorreguts (el curt, de 5k, i el llarg, de 10k) a les 10 del matí des del Passeig del Terrall. És una carrera ideal per gaudir en família, ja que una vegada acabada, podem visitar la Fira de l’Oli de les Garrigues i conèixer la gastronomia local. El Club Atlètic Borges, entitat organitzadora, manté la seva filosofia de prioritzar la qualitat abans que la quantitat en la seua prova estrella. 

Trobareu més informació sobre els recorreguts, horaris, avituallaments i inscripcions en aquest enllaç.

Cursa de l'oli
Recorregut Cursa de l'Oli Borges Blanques

Cursa de Sant Blai (Palau d’Anglesola)

La darrera proposta que us fem per aquest mes de gener arriba el diumenge 26 al Palau d’Anglesola. La Cursa de Sant Blai està oberta a tothom i també ens ofereix dues distàncies, de 5 km i 10 km. Parlem d’un circuït pla amb 90% d'asfalt i 10% de camí de terra que donarà el tret de sortida a les 10:00 hores des del Pavelló Municipal i que recorrerà els carrers i camins del municipi. Comptarem amb avituallament líquid a la meitat de la cursa (per la cursa de 10 Km) i a l'arribada (ambdues curses). Hi haurà servei de guarda-roba, de guarderia i de dutxes i vestidors, al Pavelló Poliesportiu Municipal, al costat de l'arribada. 

Trobareu més informació sobre els recorreguts, horaris, avituallaments i inscripcions en aquest enllaç.

 

Cursa de Sant Blai Palau d'Anglesola
Comparteix

També t'interessarà