El pregó de les Festes de la Tardor canvia d'ubicació

REDACCIÓ
Publicat: 
20-09-2021
Actualitzat: 21-09-2021 14:44
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • El pregó de les Festes de la Tardor canvia d'ubicació

El pregó de les Festes de la Tardor se celebrarà a la plaça de la Sardana de la Seu Vella el proper divendres, 24 de setembre, a les 19.00 hores. L’Ajuntament de Lleida ha canviat la ubicació per donar resposta a la gran demanda del públic ja que les entrades es van exhaurir molt ràpidament atès el reduït aforament que hi havia a la plaça Sant Joan.

Aquest dilluns, a les 17.00 hores, s’obre de nou la reserva prèvia d’entrades per a aquest esdeveniment, tenint en compte que les persones que ja tenen entrades reservades no cal que ho tornin a fer.

Pregó de Festes de la Tardor a càrrec de Ferran Aixalà i cloenda amb Pastorets Rock

Ferran Aixalà nascut a Lleida el desembre de 1979 és pallasso, guionista, animador de públic a televisió, actor, músic i Retrat de LLEIDA.COM. S’ha format en clown i bufó amb pallassos i pedagogs internacionalment reconeguts com ara Àlex Navarro, Caroline Dream, Leo Bassi, Gabriel Chamé, Christian Atanasiu, Eric de Bont o Virginia Imaz i ha estat alumne de l’École Philippe Gaulier, a París. Canta amb el grup Pastorets Rock, del que n’és cofundador, i  anima el públic a la televisió  a programes com ‘Ahora Caigo’, ‘¡Boom!’, ‘Tabús’ o ‘La Marató de TV3’.

És el coordinador de guions del programa ‘El Foraster’ (Brutal Media per a TV3) i ha estat guionista també d’altres programes de televisió com ‘El gran dictat’ o ‘Manual de supervivència’ i també de ràdio com ‘Gravetat zero’, ‘ Versió RAC1’ o ‘Via Lliure’.

Dirigeix els podcasts sobre personatges històrics ‘Van Fer Història’ de la revista Petit Sàpiens.

Pastorets Rock són una banda lleidatana que enguany celebra 20 anys. Basa el seu repertori en els temes més coneguts del cançoner popular català adaptats amb ritmes i arranjaments típics dels patrons moderns com el funki, l’ska o el rock dur. Tot plegat amanit amb dosis d’humor durant els concerts.Ferran Aixalà serà el pregoner de les Festes de Tardor 2021

Comparteix

També t'interessarà