Gastronomia i art al Restaurant Platz de Lleida

REDACCIÓ
17-09-2019
  • Gastronomia i art al Restaurant Platz de Lleida
  • Gastronomia i art al Restaurant Platz de Lleida

El Restaurant Platz de Lleida estrena una nova exposició amb l’escultura anomenada “No deixis els teus somnis”, obra l'artista forjador Frederic Simó. Aquesta nova unió entre art i gastronomia està exposada a la mateixa entrada del restaurant per donar-nos la benvinguda al entrar-hi. Segons Simó,a l'obre "reflexa el tarannà dels propietaris del Platz, sempre perseguint millorar en l’art de la bona cuina per oferir lo millor als seus clients".

“No deixis els teus somnis” és una escultura de ferro amb una circumferència on hi ha penjat un home que agafa la mà d’una dona. La circumferència reposa sobre una base de pedra blanca. Amb unes dimensions aproximades de 430 mm d’alçada per 400 mm d’amplada, es va realitzar al taller de Juneda l’any 2015. Aquesta obra pretén fer-nos reflexionar sobre la importància que tenen els somnis per nosaltres i aprofundeix en diverses qüestions. "Què són els somnis? Podem viure sense somnis? Els somnis es fan realitat? Disfrutem en el procés d’assolir-los? O solament quan els hem aconseguit?". Simó ens diu així que "si somiem, si imaginem… finalment es faran realitat". En aquest sentit, està convençut que aconseguir que els nostres somnis es facin realitat "és qüestió d’esforç, i per això hem de lluitar, creure, treballar al màxim sempre amb l’objectiu de fer-los realitat".

El peu on descansa aquesta escultura s’ha fet a mida per l’ocasió per donar-li més entitat a la peça. L'el·laboració artesanal d'aquesta ha estat totalment única, amb processos manuals que fan que les peces de Frederic Simó siguin singulars. 

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Carregant...
Load next