ℹ️ Participa a la Rifa de Nadal de LLEIDA.COM!

LLEIDA.COM
Publicat: 
21-12-2020
Actualitzat: 07-01-2021 14:00
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
 • ℹ️ Participa a la Rifa de Nadal de LLEIDA.COM!

Aquest any, hem decidit reformular la Gran Rifa de Nadal per arribar al màxim nombre de Lleidacomers! Com cada any, tindreu la possibilitat de guanyar diversos premis del territori de Lleida, Ponent i Pirineus. Participar-hi és molt fàcil! Estigueu atents i atentes al portal i a les nostres xarxes socials (Facebook, Twitter i Instagram) per descobrir noves vies de participació

També us hem preparat una pàgina especial de Nadal per tal de seguir donant visibilitat i incentivar el consum i la cultura arreu del territori. Amb aquest objectiu, us presentem la Rifa nadalenca d'aquest 2020, amb diversos premis d'empreses i entitats del territori! Com que ens agrada complir amb les tradicions, esperarem a l'arribada dels Reis Mags d'Orient per començar a repartir tots els premis que aquests ens portin. Per tant, les diferents vies de participació estaran obertes fins el 6 de gener a les 23 hores de la nit, i el sorteig es realitzarà a partir del dia següent, 7 de gener

Guardeu aquesta pàgina i estigueu atents/es a les nostres xarxes, perquè anirem anunciant nous premis a la Rifa! Aquí teniu un petit avenç de tots els premis que podreu guanyar gràcies a les nostres empreses col·laboradores!

Llistat d'empreses i premis:


Normes i vies de participació

1. Totes les respostes de participació s'han d'enviar al correu participa@lleida.com amb l'assumpte Rifa Nadal LLEIDA.COM 2020
2. Per tal d'assignar-te un número de participació, en aquest correu hauràs d'especificar-nos:

 • Nom i cognoms
 • Correu electrònic
 • Telèfon
 • Comarca o població de residència

3. Instruccions dels jocs:

 • Logo Ocult: Enviar una captura de pantalla on hauràs d'encerclar o explicar-nos amb paraules on s'amaguen els tres logos de LLEIDA.
 • Paraula Secreta: Descobrir i enviar-nos la paraula amagada en la imatge.
 • Pobles del Territori: Desxifrar i comunicar-nos, com a mínim, 20 pobles que apareixen a la imatge.
 • Proposta temes: Fer una llista de cinc temes d'interès general que més t'agradaria que tractem al nostre portal.
 • Racons amb encant: Publicar a les teves xarxes socials (Facebook, Twitter i/o Instagram) una imatge del teu racó preferit de Lleida, Ponent i Pirineus, etiquetar-nos amb el hashtag #Lleidacomers i #PremisLLEIDACOM a les teves xarxes socials.
 • Notícies del dia: Enviar una captura de pantalla de 3 notícies del dia. Per tal de comprovar els titulars, a la captura ha de sortir la data que apareix en la pàgina principal del portal.
 • Botiga LLEIDA. COMComprar a La Botiga de LLEIDA.COM o a les empreses participants en la Rifa de Nadal ('online' o presencial). Fes-nos arribar per correu electrònic el justificant o tiquet de compra especificant els productes comprats.

4. Per cada resposta correcta, t'enviarem un número amb el qual participaràs a la Rifa

[LLEIDA. COM es reserva l'opció de modificar algunes de les normes i vies de participació de la Rifa de Nadal]
Comparteix

També t'interessarà