Jordi Balasch exposa "El Temps del Drac" a la Fecoll

REDACCIÓ
01-09-2020
  • Jordi Balasch exposa "El Temps del Drac" a la Fecoll

Sota el títol "El Temps del Drac", l'artista plàstic, ninotaire i autor dels Dibunàtics de LLEIDA.COM, Jordi Balasch (Lleida, 1963) duu a la sala Manolo Calpe de la Fecoll una col·lecció de disset aquarel·les amb motius festius com són lo Marraco, els castellers, els gegants o el paisatge urbà. Una iniciativa amb què la Fecoll i l'artista volen retornar, durant el mes de setembre, l'ambient festiu de la ciutat propi de la tardor.

Jordi Balasch és conegut per les seves vinyetes de l'històric Home del Sofà i altres sèries creatives com 7 rue de la Llotja o Dibunàtic, entre altres, totes elles disponibles en el web https://bybalasch.wordpress.com/.


DIBUNÀTIC es un recull de 60 microhistories dibuixades on els protagonistes són persones i animals que realitzen accions amb un tarannà divertit en situacions absurdes quotidianes. El col·laborador de LLEIDA.COM ofereix un humor sense paraules per a tothom, amb gags plens d'ironia en clau de broma, d'històries obertes a variades interpretacions.

Els compradors, si ho volen, poden sol·licitar en aquesta comanda que els àlbums siguin dedicats per  l'autor, a través de la BOTIGA de LLEIDA.COM.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta