La Manreana Parc lluirà les 13 comarques lleidatanes als seus murs

REDACCIÓ
Publicat: 
18-01-2022
Actualitzat: 29-11-2022 10:32
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • La Manreana Parc lluirà les 13 comarques lleidatanes als seus murs

La Manreana Parc acollirà, dins dels caps de setmana temàtics que programa mensualment, la primera trobada d'artistes d'Street Art, que tindrà lloc a les instal·lacions de Juneda el cap de setmana del 19 i 20 de març de l'any que ve. Es dirà "13 comarques", ja que la intenció és que els artistes participants plasmin totes les comarques de la província de Lleida al llarg dels tres anys en què es preveu que es faci la trobada. De moment, la primera edició la protagonitzaran quatre artistes, que il·lustraran quatre comarques a les parets del recinte: Cactus Soup farà les Garrigues, Llukutter el Segrià, Kamma Marlo el Pla d'Urgell i Swen Art el Pallars Sobirà.

La iniciativa l'organitzen, a més de la mateixa Manreana, les artistes visuals Lily Brick i Laura Justribó i compta amb la col·laboració del Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida. Els artistes mitjançant visites a les comarques i amb la col·laboració de les diferents oficines de Turisme dels consells comarcals viuran i comprendran de l'essència de les respectives comarques i els seus actius i característiques principals i així poder-los plasmar, posteriorment, en la seva obra.

Primer Concurs de muralistes joves

La mateixa organització ofereix la possibilitat a muralistes joves que a partir del dilluns 17 de gener participin, en el marc de la mateixa iniciativa "13 comarques", en un concurs per a menors de 18 anys, amb la idea que la persona escollida faci un cinquè mural, al costat dels artistes consolidats, amb la tècnica i el disseny lliures. En aquest cas, la temàtica no se centra en una comarca en concret sinó en la província en general. Els joves artistes que hi vulguin participar han d'enviar al correu: info@lamanreana.com i fins el 20 de febrer les dades de contacte, imatges de cinc dibuixos o peces que hagin realitzat i el disseny pel mural que voldrien fer. El 25 de febrer, l'organització farà públic per les xarxes socials l'artista seleccionat per un jurat que està format per Jaume Graus, Lily Brick, Matías Tolsà i Laura Justribó. El guanyador tindrà cobertes les despeses de material i l'estada del cap de setmana a la Manreana per ell i tres persones i rebrà un taller personal a càrrec de Lily Brick.

Comparteix

També t'interessarà