La Pobla de Segur estrena la pel·lícula "Elles són dones pallareses"

REDACCIÓ
Publicat: 
03-04-2022
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • La Pobla de Segur estrena la pel·lícula "Elles són dones pallareses"
  • La Pobla de Segur estrena la pel·lícula "Elles són dones pallareses"
  • La Pobla de Segur estrena la pel·lícula "Elles són dones pallareses"

El Molí de l’oli de la Pobla de Segur es va fer petit per acollir tot el públic que aquest dissabte passat va assistir a l’estrena de la pel·lícula “ELLES SÓN DONES PALLARESES” realitzada i dirigida per Manel Sanz.

El documental dona veu a setze dones procedents de diferents indrets de Catalunya o d’altres països del món (Alemanya, Països Baixos, Marroc, Palestina, Dinamarca, Níger, Polònia, República Dominicana i Perú) que han decidit lliurement on viure, com viure i amb qui viure, i han decidit fer-ho a les terres pallareses, barrejant-se entre la població i formant part d’aquest paisatge divers i enriquidor que conformen els dos Pallars.

Marc Baró, alcalde de la Pobla de Segur, entitat promotora del reportatge, va donar la benvinguda als assistents i a les autoritats comarcals. Tot seguit el director va esbossar els trets generals del projecte.

Un cop visionada la pel·lícula, va intervenir la directora del projecte, Gemma Algueró, regidora de salut i cohesió social de l’Ajuntament i algunes protagonistes de la pel·lícula. Després es va obrir un torn obert de paraules on, qui va voler, va poder donar la seva opinió. A part de poder-se veure tota la informació obtinguda en els reportatges al web de l’Associació QUEI15, properament la pel·lícula serà projectada en diferents pobles pallaresos i d’arreu.

Comparteix

També t'interessarà