⏯️ La Zona Alta de Lleida torna a celebrar la Nit Oberta

REDACCIÓ
Publicat: 
11-06-2022
Actualitzat: 11-06-2022 19:57
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • ⏯️ La Zona Alta de Lleida torna a celebrar la Nit Oberta
    Peu de foto: 
    Foto Ajuntament de Lleida

L’Associació de Comerciants de la Zona Alta de Lleida va celebrar aquest divendres la Nit Oberta, la gran festa del comerç que arribava a la seva desena edició amb múltiples propostes i després de dos anys d’absència per culpa de la pandèmia.

Fins a 150 socis i comerços de la Zona Alta de la capital del Segrià van participar en la iniciativa, que compta amb sortejos, tallers, activitats per als més petits, concerts, exhibicions i festes, com la Festa Country organitzada per Ludic La Central. Aquestes són algunes de les iniciatives que es van celebrar durant la jornada, que va donar el tret de sortida a les 11 del matí amb un torneig d'escacs dels alumnes de Les Heures a la plaça Ricard Viñes, també amb la participació de Josep Oms.

Tot i això, el gruix de les activitats va començar a les 6 de la tarda, amb la inauguració oficial per part del president de l’associació de comerciants, Josep Bellera, que va estar acompanyat per la regidora de Comerç de l’Ajuntament de Lleida, Marta Gispert; la tinent d’alcalde Montse Pifarré i els regidors i regidores Fèlix Larrosa, Begoña Iglesias i Maria Antonia Maller.

L’activitat es va allargar fins la 1 de la matinada, amb les botigues i establiments oberts per a l'ocasió i amb les actuacions musicals de Koers, l'Orfeó Lleidatà i Xènia Páez. 

Comparteix

També t'interessarà