Les Borges Blanques celebra el 38è Mercat de la Ganga

REDACCIÓ
Publicat: 
07-05-2023
Actualitzat: 08-05-2023 9:01
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • Les Borges Blanques celebra el 38è Mercat de la Ganga
    Peu de foto: 
    Ajuntament de les Borges Blanques

Les Borges Blanques ha acollit aquest dissabte, 6 de maig, la 38a edició del Mercat de la Ganga, una jornada d’ofertes i descomptes en la qual els i les comerciants del municipi han muntat parades al voltant de la plaça 1 d’Octubre i de les seves botigues, amb l’objectiu de dinamitzar comercialment el municipi.

 La jornada, a càrrec de l’Agrupació de Comerciants de les Borges, permetrà sortejar 200 euros entre totes les persones que aquest dissabte adquireixin algun producte a algun dels 45 comerços que integren l’entitat, i que es donarà a conèixer en els pròxims dies.

Segona jornada de la Fira Borges Motor

El Mercat de la Ganga ha coincidit amb la segona jornada la Fira Borges Motor, la fira dels vehicles d'ocasió i maquinària agrícola de la capital de les Garrigues, que enguany compleix sis edicions i fou inaugurada aquest divendres pel president de la Federació Catalana d'Automobilisme (FCA), Joan Ollé. El certamen, que s’allargarà fins diumenge, compta amb un centenar de vehicles exposats en 3.000 metres quadrats.

Durant els tres dies del certamen, que enguany se celebra del 5 al 7 de maig, els visitants podran gaudir d'una exposició de vehicles i maquinària agrícola que ocuparà 3.000 metres quadrats. En total, hi ha un centenar de vehicles d'ocasió i maquinària agrícola a la venda, i la Fira comptarà amb cinc expositors, dels quals quatre són de les Borges i un és de l'Albi. D'aquests, 4 expositors han dut vehicles d'ocasió i 2 han portat maquinària agrícola.
 
La Fira Borges Motor és una oportunitat única per als amants del motor i la maquinària agrícola i és, a més a més, l’única fira del sector automobilístic del nostre país que es duu a terme en un entorn natural a l’aire lliure.

Comparteix

També t'interessarà