L’esdeveniment tecnològic Devfest Lleida es consolida i arriba enguany a la setena edició

REDACCIÓ
06-11-2019
  • L’esdeveniment tecnològic Devfest Lleida es consolida i arriba enguany a la setena edició
  • L’esdeveniment tecnològic Devfest Lleida es consolida i arriba enguany a la setena edició
  • L’esdeveniment tecnològic Devfest Lleida es consolida i arriba enguany a la setena edició

El GDG Lleida organitza un altre any l’esdeveniment Devfest Lleida 2019, que tindrà lloc el 9 de novembre, dissabte, de les 8.30 a les 19.30 hores, al Parc Científic i Tecnològic. La d’enguany serà la setena edició d’aquest esdeveniment tecnològic, fet que demostra “la seva consolidació i l’atractiu que suposa per als tecnòlegs i els amants de les noves tecnologies lleidatans”, segons Andreu Ibáñez, fundador i coordinador del GDG Lleida. El GDG Spain i el Parc Científic de Lleida col·laboren en aquesta activitat.

El programa de l’edició del 2019 contempla la presentació del projecte Ponent Exploration and search in Aeroespace (P.E.R.A.), una spin off del laboratori Lleida Drone. El projecte vol desenvolupar projectes i experiències en un espai aeri superior al que utilitzen habitualment els drones, tot i cercant aplicacions d´ús local.

Les WomenTechMakers Lleida participaran també en el Devfest d’enguany amb diversos tallers de presentació de productes. El grup impartirà una formació prèvia a les noies per capacitar-les per explicar les bondats de les seves propostes davant del públic. Així, per exemple, Lola Medrano impartirà un taller de fabricació d’espardenyes a mida i personalitzades.

Entre les novetats de l’esdeveniment, hi haurà la presentació del petit robot educatiu Gomer, dotat d’intel·ligència artificial, capaç de reconèixer i expressar emocions, a més d’identificar les persones. La programació per blocs de Gomer ajuda a desenvolupar el pensament lògic i la creativitat dels infants. La participació en el Devfest Lleida 2019 és gratuïta, però cal inscripció prèvia per motius d’aforament. 

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Carregant...
Load next