Música i màgia al Centre Històric de Lleida

REDACCIÓ
18-09-2020
  • Música i màgia al Centre Històric de Lleida

L’Obert del Centre Històric torna demà amb la celebració de l’onzena edició, el programa d’activitats de la qual es concentrarà en un dia i en una única ubicació, la pista de la Panera, a causa dels efectes de la pandèmia. La jornada inclourà quatre activitats: una de dirigida per al públic infantil a càrrec del Mag Adriaco i tres concerts del grup de pop-rock català Vernal, la cantautora Guada Garino i les versions musicals de l’orquestra De Noche.

Totes les actuacions es portaran a terme amb aforament limitat (un màxim de 75 persones) i sota reserva prèvia, per seguir els protocols de prevenció sanitària.

Les entrades són gratuïtes i poden reservar-se a través del web de la Paeria o al telèfon 973 700 316 (de dilluns a divendres de 9.00 a 14.00 hores).

Segons va explicar ahir el consistori, “hem volgut mantenir, encara que sigui en format reduït, un esdeveniment que durant deu anys ha fet disfrutar els lleidatans d’una gran varietat d’activitats per a tots els públics, reflectint la riquesa cultural i la varietat associativa del Centre Històric”.

L’espectacle de Màgia confitada obrirà el programa a les onze del matí i farà les delícies dels més petits amb els seus trucs impossibles. Poc després, a les 12.30 hores, Vernal interpretarà les cançons del seu últim disc.

La música en directe continuarà a les vuit del vespre de la mà de Guada Garino, que actualment està preparant el seu primer senzill amb el productor Arnau Moreno. El colofó el posaran les versions de DeNoche, a les 22.45 hores. Com és habitual des que va començar la pandèmia, la festa estarà protagonitzada pels gels hidroalcohòlics, les mascaretes i la distància de seguretat.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Penses participar en la 25a edició de l'Animac?