Operació ' Salvem el Pitxo!' a Cucalòcum

REDACCIÓ
24-12-2019
  • Operació ' Salvem el Pintxo!' a Cucalòcum
  • Viu el Nadal 2019 arreu del territori amb LLEIDA.COM
  • Operació ' Salvem el Pintxo!' a Cucalòcum
  • Operació ' Salvem el Pitxo!' a Cucalòcum

Una de les activitats innovadores de la pròxima edició de Cucalòcum serà l’escape room “Salvem el Pitxo!”, en el qual els participants descobriran que un científic foll, fent experiments, ha reduït per equivocació la mida de la mascota al seu laboratori. L’objectiu dels participants –el repte es planteja com una activitat familiar– serà trobar la manera de fer funcionar la màquina que fa que el Pitxo recuperi la seva mida real abans que s’esgoti el temps. Per fer-ho, els ”salvadors” hauran de treballar en equip per tal de resoldre els enigmes que vagin descobrint i que els portaran a la solució definitiva.

A cada sessió de l’activitat, organitzada per l’empresa Bluescape Room, hi podran accedir un màxim de 30 participants. Hi haurà passis a les 10.00 h, 12.00 h, 16.00 h i 18.00 h dels dies 27, 28 i 29 de desembre i el 2, 3 i 4 de gener. A l’activitat, que ja registra un 100% d’ocupació, hi podran participar uns 700 inscrits. Bluescape Room és una empresa guanyadora de diferents premis com ara el de “Millor empresa turística 2018” i el “Premi a la innovació empresarial Turística 2019”, atorgat en el marc dels Premis de Turisme i de Comerç Ciutat de Lleida.

La 29a edició de Cucalòcum (Saló de la Infància i la Joventut de Lleida) i la 14a edició de Cucaesport tindran lloc del 27 de desembre al 4 de gener als Pavellons 3 i 4 de Fira de Lleida amb 50 activitats lúdiques i de lleure, tallers i manualitats, accions solidàries i formatives, i disciplines esportives. L’objectiu del parc és posar a l’abast dels infants d’entre 0 i 12 anys un espai per a la diversió, l’aprenentatge, la solidaritat i la sensibilització sobre temes d’interès social, i alhora afavorir la conciliació familiar i laboral de les famílies. Consulta dates, preus i horaris de Cucalòcum en aquest enllaç.


 

Viu el #Nadal2019 arreu del territori amb LLEIDA.COM!

 

 

Notícies relacionades: 
Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Penses que s’hauria d’obrir l’oci nocturn?