Ramona Gabriel revalida el Català de bike marató

14-05-2018
Actualitzat: 14-05-2018 10:59
  • Ramona Gabriel revalida el Català de bike marató

Ramona Gabriel es va proclamar ahir campiona de Catalunya de bike marató, a l’imposar-se amb autoritat a la Marathon Cup by Scott & Taymory, que es va celebrar a la localitat barcelonina d’Aguilar de Segarra. La ciclista de Ponts, que una setmana abans havia firmat la segona victòria a la Titan Desert, va creuar la línia de meta amb més d’un quart d’hora d’avantatge sobre la segona classificada. Ramona Gabriel va invertir un temps de 3 hores i 53 minuts a recórrer els 65 quilòmetres de què constava la prova, amb 1.600 metres de desnivell positiu acumulat, i la segona posició va ser per a Sandra Jordà, amb 4 hores i 10 minuts. El tercer lloc va ser per a Helena Isanta.

“Fins a última hora no em vaig decidir a participar-hi”, explicava la pontsicana. “Volia veure com estava perquè una setmana des de la Titan és molt poc temps de recuperació. A més, dissabte va ploure molt, però al final vaig decidir competir-hi i encara que al principi he anat bé, al tram final m’ha costat.” Gabriel ja va guanyar l’any passat aquest títol i el pròxim objectiu serà la Pedals de Foc, que acull el Campionat d’Europa d’Ultramarató, on va ser segona l’any passat i que es disputa el primer cap de setmana del mes de juliol. Per la seua part, el títol masculí va ser per a Guillem Muñoz.