REDACCIÓ
14-03-2018
Actualitzat: 14-03-2018 10:07
  • Ramona Gabriel s’imposa a l’Aragó Bike Race

La ciclista lleidatana Ramona Gabriel es va adjudicar aquest cap de setmana, amb una gran autoritat, l’Aragó Bike Race, la Volta a Aragó BTT, que va tenir com a epicentre la localitat oscenca de Lanaja, a la comarca dels Monegres. La biker de Ponts es va imposar a les tres etapes, dos en ruta i una contrarellotge i va ser també la guanyadora del premi de la muntanya i el de les metes volants. En la categoria masculina, Diego Tamayo, ciclista colombià establert a Alcarràs, va ser el guanyador de les metes volants.

“Estic molt contenta de com m’han sortit les coses. Era la meua primera competició per etapes d’aquest any i en un tipus de terreny molt similar al que em trobaré a la Titan Desert”, va explicar Ramona Gabriel, que tornarà a participar en aquesta competició al desert del Marroc. La ciclista ha participat en tres ocasions a la Titan i sempre ha fet podi. L’any 2014 va ser tercera, el 2016 es va proclamar campiona i el passat 2017 va ser segona. Ramona va guanyar la primera etapa a Aragó amb nou minuts d’avantatge sobre la segona classificada. “A la contrarellotge vaig treure set segons més i també vaig guanyar la tercera etapa”, explica. La segona posició va ser per a Olga Echenique, tercera l’any passat a la Titan, i tercera va ser Inés Rodríguez. La seua pròxima cita és la Noguera Bike Race el dia 24.