Tombs Creatius estrenarà el seu nou espectacle 'Secrets' a la FiraTàrrega

REDACCIÓ / Laura Gómez
10-09-2021
  • Tombs Creatius estrenarà el seu nou espectacle 'Secrets' a la FiraTàrrega

FiraTàrrega 2021 s'ha inaugurat aquest dijous amb diversos espectacles teatrals, de circ i de dansa. Enguany, l'organització commemora els 40 anys de celebració de la fira amb la participació de més quaranta companyies culturals, una d'elles és Tombs Creatius. La companyia d'arts de carrer porta a aquesta nova edició de la fira l'estrena del seu nou espectacle 'Secrets'. L'estrena tindrà lloc aquesta tarda de divendres a les 17 h al Museu de Cal Trepat.

'Secrets' és un espectacle que parteix del punt vivencial de carrer i proposa experimentar les emocions que envolten els secrets des de diferents mirades. La producció explora un nou camí d'expressió artística amb un format a cavall entre la col·lecció de jocs i els entresorts de fira, sense deixar de costat el llenguatge de la interactivitat amb el públic per a explicar històries, que és l'essència de Tombs Creatius. Per a crear aquesta nova proposta, que serà la novena, la companyia de Bellpuig, amb Toni Tomàs al capdavant, comptarà amb el talent de l'artista Toti Toronell com a responsable de la direcció dramatúrgica de l'espectacle.

Secrets és una exploració creativa tant dels continguts com del format de l'espectacle, que ha de continuar la línia d'experimentació amb el llenguatge teatral de les vivències interactives, dels jocs de carrer per a tots els públics i de les experiències emocionals que la companyia ja va iniciar amb produccions com L'estrany viatge del Senyor Tonet o El Viatge. Els secrets són emocionants. S'expliquen a cau d'orella, es descobreixen a través del pany d'una porta o, a vegades, es revelen en obrir el cadenat d'una caixa. El cor sempre batega més de pressa quan estàs a punt de conèixer un secret, que també pot ser un interrogant etern. El nou espectacle s'aventura a entrar en el món dels sentiments a través del llenguatge del joc. La temàtica dels secrets i tot allò que els envolta és l'excusa per a fer viure al públic emocions i per a plantejar preguntes.

Comparteix

També t'interessarà