Usuaris de patinets demanen pedagogia sobre l'ordenança abans de multar

REDACCIÓ
14-08-2019
  • Usuaris de patinets demanen pedagogia sobre l'ordenança abans de multar

L’associació de Vehicles de Mobilitat Personal VMP Lleida va registrar aquest dimarts un escrit a la Paeria en el qual reclama més “pedagogia” sobre ordenança de circulació de patinets elèctrics abans de multar. L’entitat veu “il·lògic” que “ara vulgui sancionar per normatives amb les que no han estat d’acord”.

En aquest sentit, recorda el regidor de Mobilitat, Joan Ramon Castro, que “el grup a què està adscrit (JxCat) i un dels grups amb què formen govern (ERC) van votar en contra de la modificació de l’ordenança i, una vegada aprovada, van presentar al·legacions”. VMP Lleida defensa una regulació i un quadre de multes, però apunta que “serà més útil per a la ciutadania que, fins que no s’aprovi una nova modificació de l’ordenança, es continuï informant els usuaris de patinets què es pot fer i què no”.

“Hem detectat que molts usuaris no saben que han d’anar amb casc, per exemple”, indica, i afirma que l’edil Ignasi Amor va en patinet “sense casc i pel carrer Major, quan hauria de donar exemple”. De fet, aquesta mateixa setmana, des de LLEIDA.COM dedicàvem la nostra enquesta a preguntar-vos sobre la normativa vigent en relació a la circulació dels patinets elèctrics a la ciutat. Què en penseu? Permetrieu circular els patinets elèctrics per les zones peatonals com, per exemple, l'Eix Comercial de Lleida?

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Seguiries estrictament les restriccions d'un nou confinament?