Referent de la setmana

Oriol Yuguero

LLEIDACOM / Miquel de Santiago
Oriol Yuguero

Corresponsal sanitari de la pandèmia a Ponent, des del rigor i l'optimisme

L’Oriol Yuguero és una persona optimista, propera i polifacètica que, com tantíssims altres professionals de l’àmbit sanitari, bé mereix tots els reconeixements. No es tracta d’un homenatge oportunista i exclusiu per la lluita recent contra la pandèmia de la covid-19, sinó que a LLEIDA.COM ja vam reconèixer l’Oriol com un autèntic #TalentLleidatà abans d’entrar en l’actual context sanitari.

El passat mes de juliol, Yuguero fou escollit per formar part del Comitè d'experts per a la transformació del sistema públic de salut català. Una de les principals funcions d’aquest Comitè és elaborar un document sobre les actuacions de reforma del sistema sanitari que puguin ser incorporades a les polítiques d'aquest àmbit, i ell és l'únic que exerceix a Ponent.

Doctor en Medicina per la UdL, on imparteix classes de bioètica, també és professor col·laborador de la Universitat Oberta de Catalunya (UOC). Facultatiu del servei d'Urgències de l'Hospital Universitari Arnau de Vilanova (HUAV) i membre del Comitè Científic de la Societat Catalana de Medicina d'Urgències, és responsable del grup de recerca d'Urgències i Emergències de l'IRBLLEIDA i president del Comitè d'Ètica Assistencial de la Regió Sanitària de Lleida

A més, en els últims mesos, ha exercit de corresponsal sanitari sobre la pandèmia del coronavirus a Ponent a través de les seves xarxes socials, aportant-hi dades, estimacions, gràfics, actualitzacions i alguna que altra referència poètica en clau lleidatana que, de pas, demostren la seva estima pel territori i el promociona sense floritures.

Per la seva tasca sanitària, pedagògica i informativa, desenvolupada sempre amb una rialla, l’Oriol Yuguero mereix ser reconegut com un autèntic Referent!

Més referents »

Comparteix

Agenda

març

dl dt dc dj dv ds dg
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31