Núria Muñoz Aige

Talent Lleidatà

Núria Muñoz Aige

Vaig néixer a Lleida una nit de Sant Joan entre focs artificials i acords de revetlla. Als vuit anys vaig escriure el meu primer poema i, des de llavors, ja no em vaig separar dels meus papers i llapis. Sempre he mantingut una relació passional amb la literatura que m’ha dut a flirtejar amb diversos gèneres, des de la literatura juvenil, el conte infantil o el relat breu, fins la biografia. Tanmateix, és en la narrativa on en sento més còmoda. 
Futurs projectes? Escriure fins que els anys m’ho permetin, és clar!


Nascuda a Lleida l’any 1970, sempre ha mantingut una relació passional amb la literatura.

Va estudiar filologia, llicenciant-se en Filologia Anglesa l’any 1993. A partir d’aquell moment, la seva relació amb la literatura no ha estat fàcil i ha travessat, serpentejant, diferents gèneres, si bé on es troba més còmoda és en la narrativa.

Es considera una autora indie i publica al portal Amazon de manera exclusiva, tasca que compagina amb la seva feina de funcionària de la Generalitat i amb el seu paper de mare per duplicat.

Aquestes són les obres que ha publicat:

  • Boix 1913 - Biografia d’una padrina de Ponent
  • Crónica de un vacío - Thriller paranormal adreçat a lectors adolescents
  • La saga de la mandrágora - Thriller amb tocs històrics ubicat al Pirineu d’Osca
  • Històries de babaus, enamorats i altres espècimens - Grapat de relats breus que fan giragonses al voltant de la ciutat de Lleida, tot flirtejant amb les diferents etapes de la seva història i dels seus edificis, carrers i gents. Un conte del qual també ha realitzat les il·lustracions.

Darrerament s’ha endinsat en el captivador món de la literatura infantil. D’aquesta gratificant descoberta ha sorgit En Bavetes al regne dels llimacs, un conte molt lleidatà del qual també ha realitzat les il·lustracions.

megabanner2_art_cultura

Agenda d'activitats

setembre

dl dt dc dj dv ds dg
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30