Concert de Cobla Alguaire

Esdeveniment

Concert de Cobla Alguaire

Concert de Cobla Vents de Riella
Sense programacions vigents
Compra d'entrades
Encara sense vots

El 10è Aplec de la Sardana de la vila d'Alguaire programat pel dissabte 5 de setembre canvia a concert format. Així, la Plaça de la Sardana acollirà un concert a càrrec de la Cobla Vents de Riella a partir de les 8 del vespre.

El concert, a càrrec de la Cobla Vents de Riella, constarà d'una primera part dedicada a sardanes i una segona a peces de concert. Així en la primera part podrem escoltar sardanes tan populars com Somni de Manel Saderra, Terra de Cavallers d'Enric Ortí, L'aplec de tardor d'en Conrad Saló, Festa d'argent a Palamós de Jordi Molina, El nostre Joan de Tomàs Gil Membrado i Súria 20 anys d'Aplec de Carles Santiago.

En la segona part, la formació musical incorporarà la percussió als instruments de cobla. En aquesta part escoltarem peces tan variades com, El Chico i Enamorado de Max Havart, El meu avi de Josep Lluís Ortega Monasterio adaptada per Jordi Molina, Hello Dolly o Ball de Rams entre altres.

Els Amics de la Sardana d'Alguaire informen que s'han pres totes les mesures sanitàries corresponents per poder realitzar amb totes les garanties el concert. L'aforament és limitat amb reserva prèvia al correu electrònic: amicsdelasardana@gmail.com

megabanner2_art_cultura

Agenda d'activitats

abril

dl dt dc dj dv ds dg
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30