3, 4 i 5 ANYS

Tel: 973 984 303 / 636 947 247
CENTRE DALCROZE C/ Bonaire nº 43-45 baixos · 25006 Lleida · Tel: 973 984 303 / 636 947 247

3, 4 i 5 ANYS

En aquest cicle introduirem als infants en el món sonor i posarem els fonaments del futur aprenentatge a través de treballs actius amb moviment corporal, incorporació dels elements musicals tals com la direcció del so, qualitats del so, ritmes, repertori coral i instrumental, audicions actives, creativitat i improvisació. És un treball íntegre de l’oïda, l’afinació i de poder adquirir els principis musicals principals pel seu desenvolupament en aquesta educació.

S’utilitza cançons amb lletra, sense lletra i patrons rítmics. És molt important la improvisació de cada alumne i deixar un espai d’observació en aquest àmbit.

En aquesta etapa és realment important saber guiar i observar el ritme de grup i el ritme individual de cada infant.

A partir dels 5 anys l’assignatura es diu pre-solfeig, que, tot i seguint les característiques anteriors, es comença a iniciar més profundament al món de la lectoescriptura, seguint el procés evolutiu natural de cada infant.

En tota la franja de la sensibilització musical, de 3 a 6 anys, es dóna l’opció de desenvolupar la pràctica instrumental mitjançant la “descoberta instrumental”.

La descoberta instrumental és poder donar l’oportunitat de descobrir l’instrument als nens que ja mostren inquietuds per tocar-n’hi un abans dels 6 anys, i, poder mostrar una evolució en aquest. (L’oferta instrumental es mostra escrita en aquest projecte) En aquesta descoberta instrumental l’infant pot començar a familiaritzar-se amb un instrument i si no és del seu interès, canviar a un altre. L’objectiu és que quan l’infant comenci el programa dels estudis musicals (iniciació a la música, +6 anys) tingui molt clar quin serà l’instrument que l’acompanyarà en el seu viatge. Les famílies es mostraran guiades en aquesta tria pels professionals de l’Escola de música.

 

Més informació.

← Tornar
© ESCOLA DE MÚSICA CENTRE DALCROZE · Tots els drets reservats · Avís legal ·
CENTRE DALCROZE C/ Bonaire nº 43-45 baixos · 25006 Lleida · Tel: 973 984 303 / 636 947 247