Vithas presenta dos nous hospitals en construcció

Tel: 973 266 300
Logo Vithas
VITHAS LLEIDA Carrer Bisbe Torres, 13 · 25002 Lleida · Tel: 973 266 300

Vithas presenta dos nous hospitals en construcció

dimecres 18 de octubre 2023

Vithas ha congregat més d'un centenar de CEO, directors d'operacions i alts directius d'altres tantes empreses nacionals i internacionals, proveïdores de tecnologia sanitària, equipament hospitalari i altres subministraments mèdics, per presentar-los amb detall els seus dos hospitals en procés de construcció, Vithas Barcelona (Esplugues de Llobregat), i Vithas Valencia Túria (València).

Amb aquest acte, celebrat al complex del Museu Reina Sofia de Madrid, Vithas inicia el procés de licitacions per a l'adquisició de tots els productes, equipaments, tecnologies i serveis que conformaran tots dos hospitals, les inauguracions dels quals estan previstes per a finals de 2024 en el cas de Vithas València Túria, i primer semestre de 2025 en el de Vithas Barcelona.

El Dr. Pedro Rico, director general de Vithas, ha obert l'esdeveniment fent un recorregut per la "història d'èxit" que han estat els deu anys de trajectòria de la companyia des de la constitució de Vithas el 2012, quan comptava amb 10 hospitals i una facturació anual de 200 milions d'euros, fins als 20 hospitals i 37 centres mèdics del 2023, any que en què la companyia facturarà uns 700 milions.

Una línia de creixement que es manté en el present amb la construcció dels dos nous hospitals "gràcies al suport i impuls del nostre únic accionista, Goodgrower, que ens permet treballar en el llarg termini i amb un fort compromís amb l'experiència pacient, la qualitat assistencial acreditada i la tecnologia i els equipaments sanitaris més avançats". Una estratègia a la qual va convidar a sumar-se a totes les empreses presents en l'esdeveniment "perquè també formin part de l'il·lusionant futur de Vithas".

Per la seua banda, el director corporatiu d'Operacions de Vithas, José María Ramón de Fata, ha traslladat "l'important repte que suposa la construcció simultània de dues infraestructures sanitàries capdavanteres i que s'afronta amb els valors de responsabilitat, passió i superació que caracteritzen els professionals de Vithas". Referent a això ha ressaltat que "el procés de licitació es realitzarà a través de la Central de Compres Plaça Salut +, un projecte d'èxit que aglutina en l'actualitat a 57 hospitals i 66 centres mèdics i que segueix creixent sobre la base de la seua garantia de servei i el sòlid prestigi dels experts que la integren".

L'acte ha finalitzat amb l'explicació detallada dels processos de licitacions per als proveïdors homologats per Vithas, a càrrec de Nacho Barroso, director de Compres, Logística i Processos; Cristóbal Suárez, director d' Equipament i Renovació Tecnològica, i Judith Manzano, directora de Compres Assistencials.

← Tornar
© Vithas · Tots els drets reservats · Avís legal ·
VITHAS LLEIDA Carrer Bisbe Torres, 13 · 25002 Lleida · Tel: 973 266 300