Vithas Lleida forma professores de la Universitat de Cracòvia

Tel: 973 266 300
Logo Vithas
VITHAS LLEIDA Carrer Bisbe Torres, 13 · 25002 Lleida · Tel: 973 266 300

Vithas Lleida forma professores de la Universitat de Cracòvia

divendres 10 de novembre 2023

L'objectiu de la formació és investigar noves formes de treballar l'educació per a la salut, per incorporar-les a la seva universitat d'origen


El Centre Mèdic Vithas Lleida ha rebut cinc professores de diferents especialitats de la Universitat de Cracòvia en el marc del programa Erasmus Training, una iniciativa que promou l'intercanvi de coneixements i pràctiques educatives en l'àmbit sanitari.

Aquest programa, gestionat en col·laboració amb la Universitat de Lleida, va brindar a les professores poloneses l'oportunitat d'investigar noves maneres i formes de treballar en l'àmbit de l'educació per a la salut, amb l'objectiu d'incorporar aquests aprenentatges a la seva universitat d'origen.

Coneixement sobre el funcionament del sistema nacional de salut

Durant la seva estada, les professores es van formar amb el director d'infermeria de l'Hospital Vithas Lleida, Jorge Rodríguez, qui els va oferir una visió integral del sistema nacional de salut espanyol. "Des de Vithas Lleida estem completament compromesos a donar suport a la comunitat educativa sanitària, no només a nivell local sinó també internacional. Creiem fermament que, a través de la salut, podem fer del món un lloc millor", va assegurar Rodríguez.

La Vicedegana de Relacions Internacionals de la Universitat de Lleida, Eva Barallat, també va ser present a l'acte, destacant la importància d'aquest tipus d'iniciatives. "Acollir professores d'àmbit internacional és una oportunitat enriquidora que ens permet compartir coneixement i crear llaços que transcendeixen fronteres. A la Universitat de Lleida, valorem la diversitat i creiem que l'intercanvi d'experiències i sabers és fonamental per al desenvolupament d'una educació de qualitat", va assenyalar Barallat.

La col·laboració entre Vithas Lleida i la Universitat de Lleida es consolida

A més d'aquesta recent col·laboració, la Universitat de Lleida i Vithas Lleida han treballat amb anterioritat de manera conjunta en diverses iniciatives, inclosa la formació de voluntaris, estudiants de la universitat, en primers auxilis per a esdeveniments esportius, així com la captació de voluntaris per a l'equip assistencial de la II Marató Vithas Lleida.

"Aquesta aliança ha permès que els estudiants s'integrin activament en la prova, subratllant encara més el nostre ferm compromís amb la salut i la promoció de l'esport a la regió", va afegir Jorge Rodríguez.

Amb aquests antecedents, la col·laboració entre la Universitat de Lleida i Vithas Lleida es consolida com una sòlida aliança que busca contribuir al desenvolupament de l'educació sanitària i, en última instància, millorar la qualitat de vida de la societat.

← Tornar
© Vithas · Tots els drets reservats · Avís legal ·
VITHAS LLEIDA Carrer Bisbe Torres, 13 · 25002 Lleida · Tel: 973 266 300