Victòria clara del CE Maristes davant La Sentiu per a mantenir-se a mitja taula

Victòria clara del CE Maristes davant La Sentiu per a mantenir-se a mitja taula

dissabte 11 de març 2023
Preview Victòria clara del CE Maristes davant La Sentiu per a mantenir-se a mitja taula

Aquest divendres, 10 de març, va tenir lloc el partit de la jornada 17 de la categoria Divisió d'Honor sènior que va enfrontar al CE Maristes contra La Sentiu. El partit va comptar amb la presència del Sr. Joan Massamunt, propietari de l'empresa REGASHOP i de la representant del CE Maristes la Sra. Mari Carme Rius. 
Abans del partit es va fer entrega d'una camiseta de l'equip emmarcada al Sr. Joan Massamunt en forma de present, per donar les gràcies per l'aposta pel Club i l'esport de la ciutat de Lleida. 

REGASHOP és una empresa líder en importació, exportació i comercialització de tota mena de maquinària i instal·lació de i manteniment d'instal·lacions de reg. 

La festa va ser completa, ja que el CE Maristes, dirigit per Miki Exposito, es va imposar per un clar 6-1 a La Sentiu, amb gols d'Edu Roca (16'), Jordi Sitjà (35'), Edu Alba (39'), tres de Pol Manuel (2', 14' i 35') i un en pròpia d'Antoni Andreu (10').

Aquest resultat permet a l'equip del Segrià mantenir-se a la mitja taula de la classificació, amb un partit menys, en el seu primer any en aquesta categoria. 

← Tornar
© CLUB ESPORTIU MARISTES MONTSERRAT · Tots els drets reservats · Avís legal ·
CLUB ESPORTIU MARISTES MONTSERRAT Avinguda de Madrid, 40 · 25002 Lleida, Lleida