El PP Lleida proposa un pla de rehabilitació per Llívia

El PP Lleida proposa un pla de rehabilitació per Llívia

dimecres 03 de maig 2023

El PP Lleida ha inclòs en el seu programa un pla de rehabilitació de Llívia amb l’objectiu de  dignificar i dinamitzar el barri. “Millorar els carrers, condicionar els accessos al barri i executar mesures de mobilitat són algunes de les propostes que integrem en aquest projecte”, ha explicat Xavier Palau, portaveu del PP Lleida a la Paeria.

Palau ha lamentat l’abandonament, manca d’inversions i desafecció del govern municipal vers aquest barri de la ciutat de Lleida. Per això, el regidor popular ha presentat el seu projecte consistent en tres eixos: urbanisme, mobilitat i accessibilitat.

En quan a urbanisme, proposa millorar l’asfaltat i les voreres del carrer Gran, “deteriorat per la densitat del trànsit”, ha assegurat el líder popular. Pel que fa a la mobilitat, el grup popular aposta per incrementar la freqüència de l’autobús urbà i implementar el servei de taxi a demanda. “Cal afavorir la mobilitat del veïns del barri i la connexió amb el centre de la ciutat”, ha explicat Palau. Finalment, proposa dignificar els accessos a Llívia, essent una de les vies d’entrada a Lleida. “Llívia arrastra un dèficit d’inversions i atenció que cal posar fi”, ha conclòs Palau.

L’alcaldable del PP a la Paeria, Xavi Palau, s’ha reunit avui amb veïns del barri, per explicar-los les seves propostes.

← Tornar
© PARTIT POPULAR LLEIDA · Tots els drets reservats · Avís legal ·
PARTIT POPULAR LLEIDA Plaça Sant Joan, 13 3ª · 25007 Lleida