El PP Lleida, compromès amb l’esport lleidatà

El PP Lleida, compromès amb l’esport lleidatà

dijous 04 de maig 2023
El PP Lleida, compromès amb l’esport lleidatà
  • Aposta per una auditoria de les instal·lacions esportives municipals i per nombrar un coordinador/a de suport en la tramitació administrativa de documents

El PP Lleida ha presentat el seu projecte esportiu basat amb el manteniment de les instal·lacions esportives municipals existents. Xavier Palau, alcaldable del PP a la Paeria, s’ha compromès a elaborar un inventari per determinar les deficiències de totes les instal·lacions esportives de la ciutat com a punt de partida i, a partir d’aquí, fixar un calendari de treball per donar compliment a totes les necessitats dels clubs.

En aquest sentit, els populars aposten per crear una brigada exclusiva per donar suport el servei de manteniment a totes les instal·lacions. “Una exemple de la mala gestió municipal en la matèria és que el propi Club del Balàfia tingui incidències pendents de solucionar des del setembre de 2020”, ha afirmat Palau.

El grup municipal popular ha assegurat que cal renovar i actualitzar tots els convenis amb les entitats, ja que té constància que alguns estan aturats des de fa anys. “Aquesta mala praxis en la execució i renovació dels convenis comporta inestabilitat en els clubs”, ha dit el líder popular. Per aquest motiu, s’ha compromès a designar un coordinador/a de suport burocràtic-administratiu per agilitzar la tramitació de la documentació requerida per l’ajuntament a les pròpies entitats.

El PP Lleida ha presentat el seu projecte en l’àmbit esportiu en una reunió a les instal·lacions de la U.E. Balàfia i amb l’assisstència de representants de diverses entitats esportives de la ciutat. “Apostem per donar suport a tot el teixit esportiu de Lleida, simultàniament,  també a les activitats esportives veïnals dels barris”, ha finalitzat Palau.

← Tornar
© PARTIT POPULAR LLEIDA · Tots els drets reservats · Avís legal ·
PARTIT POPULAR LLEIDA Plaça Sant Joan, 13 3ª · 25007 Lleida