El PP Lleida aposta per crear un coordinador de barri per la Mariola

El PP Lleida aposta per crear un coordinador de barri per la Mariola

diumenge 14 de maig 2023

El PP Lleida aposta per crear un coordinador/a a la Mariola amb l’objectiu de desenvolupar un projecte per recuperar el barri. “Més enllà de qüestions ideològiques i partidistes volem endegar un projecte transversal i creïble per defensar aquesta emblemàtica zona”, ha assegurat Xavier Palau, alcaldable del PP Lleida a la Paeria. 

El candidat popular vol posar fi a la inseguretat, l’incivisme, la venta de drogues i les okupacions d’habitatges. “Per això, impulsarem un projecte per dinamitzar el comerç, un pla d’habitatge, ajudes directes per a la creació de nous negocis, millores urbanístiques, coordinació policial i atenció social a les persones”, ha explicat Palau.

A més, Palau ha assegurat posar fi a la discriminació que pateixen el veïns de la Mariola després de 45 anys de governs d’esquerres a la Paeria. “Recuperarem les piscines, millorarem els accessos i el connectarem amb la resta de la ciutat, posant fi a la decadència actual”, ha finalitzat el líder popular en un acte celebrat amb desenes de veïns i veïnes del barri.

← Tornar
© PARTIT POPULAR LLEIDA · Tots els drets reservats · Avís legal ·
PARTIT POPULAR LLEIDA Plaça Sant Joan, 13 3ª · 25007 Lleida